Casper, Hız, Tarz ve Performansı Bir Arada Sunan Yeni Excalibur Gaming Aksesuarlarını Tanıttı

12
3
3
0
0
Üstün performans sunan oyuncu bilgisayarları Excalibur ile büyük ses getirmeyi başaran Casper, oyunculara özel olarak hazırladığı yeni Excalibur gaming aksesuarlarını tanıttı.

Türkiye’nin önde gelen teknoloji markalarından Casper’ın güç ve performans bilgisayarı Excalibur, yeni gaming aksesuarlarını tanıttı. Oyunculara özel olarak hazırlanan bu aksesuarların içinde yeni Excalibur GK21 Oyuncu Klavyesi, GX21 Oyuncu Mouse, GH21 Oyuncu Kulaklığı ve GM21-M Oyuncu Mousepad yer alıyor.

Markanın yeni tanıttığı ekipmanlar, oyuncuları hız, tarz ve performans konusunda rakiplerinden her zaman bir adım öne taşımayı hedefliyor. Dilerseniz tepki süresi 5 milisaniye olan oyuncu klavyesinden 55 mm’lik sürücüye sahip kulaklığa kadar, Casper’ın oyuncular için tasarladığı yeni ekipmanlara daha yakından bakalım.

Ultra Hızlı Tepki Veren Mekanik Klavye: Excalibur GK21

Excalibur GK21

Hızın son derece önemli olduğu oyun dünyasında Casper, ciddi anlamda hızlı tepki sürelerine sahip oyuncu klavyesi ile zirveye oynuyor. Tepki süresi 5 ms, harekete geçme noktası 2.00 mm ve dayanıklılığı ise 50 milyon tıklama olan Excalibur GK21, aynı zamanda suya ve toza karşı koruma sağlayan IP32 sertifikasına sahip.

6 farklı makro tuşu ve 18 farklı ışıklandırma modu ile “Led per Key” RGB teknolojisi ile karşımıza çıkan GK21 oyuncu klavyesi, darbelere karşı dayanıklı olması adına alüminyum alaşımla güçlendirilen kauçuk malzemeden oluşuyor. Ayrıca oyuncuların, Kontrol Merkezi sayesinde klavyede bulunan tüm tuşları kendi isteklerine göre kişiselleştirebileceklerini de söylemeden geçmeyelim. Excalibur GK21’i daha yakından incelemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Her Tutuş Stiline Uygun Gerçek 16.000 DPI Hız Veren Mouse: Excalibur GX21

 Excalibur GX21

Casper, ultra hassas ve hızlı motora sahip, 16 bin DPI'a sahip Excalibur GX21 ile oyun dünyasında fark yaratmayı hedefliyor. 7 farklı tuş takımına sahip bu mouse, 3 farklı yerinde bulunan LED aydınlatmalar sayesinde RBG desteği sunuyor.

Tıpkı GK21 klavye gibi üstün kauçuk malzemeden üretilen Excalibur GX21, Kontrol Merkezi sayesinde oyunculara kişiselleştirilmiş RGB aydınlatma, makro tuş atama ve DPI değiştirme seçenekleri sunuyor. Excalibur GX21’i detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

7.1 3D Surround Deneyimi Yaşatan Oyuncu Kulaklığı: Excalibur GH21

Excalibur GH21

Tahmin edebileceğiniz üzere oyun oynarken dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerden biri ses kasmak. Tabii rakibin ayak seslerini dinlemek her kulaklıkla mümkün olmuyor, bu iş için güçlü sürücülere sahip kulaklıkları tercih etmek gerekiyor.

Casper, tam da bu ihtiyaç doğrultusunda, oyuncuların kusursuz bir şekilde ses kasmasına olanak sağlayacak bir kulaklığa imza atmış. Excalibur GH21 adı verilen ve içinde 50 mm sürücü bulunan bu kulaklık, oyun deneyimini katbekat artırıyor. 

Kulaklık, terletmeyen özel deriden yapılan süngerlere ve tasarımı ve kaliteyi çok daha şık bir seviyeye çıkaran metal tutucuya sahip. Aynı zamanda Excalibur GH21, tak çıkar yapılı mikrofon kısmında sesin olduğu gibi aktarılmasını sağlayan Omnidirectional teknolojisini destekliyor. Excalibur GH21 Oyuncu Kulaklığı'nı satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Hassas Mouse Doğruluğu Yansıtan Oyuncu Mousepad: Excalibur GM21-M

Excalibur GM21-M

Casper’ın Excalibur için tanıttığı oyuncu aksesuarlarının son sırasında, en karanlık ortamları bile RBG şeridi sayesinde aydınlatabilen Excalibur GM21-M Mousepad bulunuyor. 10 farklı aydınlatma stiline sahip bu mousepad, parmak ucu ile kontrol edilebildiği için oyunculara ekstra kolaylık sağlıyor. 

Excalibur GM21-M’nin yüzeyinde bulunan özel taş kaplama, hassas mouse doğruluğunu en gerçekçi şekilde yansıtmak için kullanılmış. Mousepad’in UV ışınları ile kaplanması, bugüne kadar yüz binlerce oyuncunun muzdarip olduğu mouse kayma olayını tamamen ortadan kaldırmayı hedefliyor. Excalibur GM21-M’yi detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

12
3
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
12
3
3
0
0