Cevabı Spoiler Dolu Game of Thrones’taki Ejderhaların Akıbeti

25
5
2
0
0
Game of Thrones’un sekizinci ve son sezonunda ölüm yine kol geziyor. Son bölümde Daenerys’in ejderhalarından biri öldü.

Game of Thrones dizisi boyunca seyirciler, Daenerys Targaryen’in önceden hazırlanmış bir evlilikte satılmasından etkisi iki kıtaya yayılan güçlü bir figüre dönüşmesini izlediler. Daenerys bu arada üç ejderhanın annesi oldu, onları birer kafes kuşu kadar oldukları dönemden bu yana koruyup kolladı ve bildiğimiz devasa hallerine getirdi.

Ancak Game of Thrones dünyası pek de öyle güllük gülistanlık bir yer değil ve seri boyunca ölen pek çok karakter arasında ejderhalar da bulunuyor. Daenerys’in üç ejderhası Drogon, Rhaegal ve Viserion olarak adlandırılmıştı. Bu ejderhalardan şu ana kadar ikisi öldü.

Viserion, Night King tarafından fırlatılan bir buz mızrağı ile öldürülmüş ve daha da kuvvetli bir şekilde hayata döndürülmüştü, daha doğrusu zombi ejderha olarak hikayede yer almaya devam ediyordu.

Drogon şimdiye kadar Daenerys’e suikast girişiminde bulunan Sons of Harpy’nin mızraklarıyla yaralandı, daha sonra da Bronn’un Gold Train savaşında mancınıkla attığı okla vuruldu. Daenerys oku kendisi çıkardı ve Drogon hayatına devam etti.

Rhaegal ise son bölümde Euron Greyjoy’un attığı devasa okla vurularak denizlerin derinlerine gömüldü. Çok büyük ihtimalle bu, Rhaegal’i son görüşümüz oldu. Son sezonda birkaç kez Jon Snow’un bindiği bu ejderha, Iron Throne için yapılan savaşta hiç kimsenin hatta ejderhaların bile güvende olmadığını göstermiş oldu.

Game of Thrones dizisinin final sezonu HBO ekranlarında devam ediyor. Bu sezon sonunda dizinin finali gerçekleştirilecek.

Kaynak : https://comicbook.com/tv-shows/2019/05/05/game-of-thrones-which-dragon-died/
25
5
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
25
5
2
0
0