Chris Hemsworth, Thor'a Can Vermeye Devam Edeceğini Söyledi

51
3
1
1
0
Ünlü aktör Chris Hemsworth, Thor karakterini canlandırmaya devam edeceğini dile getirdi. 2022 yılında gösterime girecek olan Love and Thunder filmiyle ilgili de konuşan Hemsworth, film için çok heyecanlı olduğunu dile getirdi.

Marvel Sinematik Evreni'nin en sevilen karakterlerinden bir tanesi olan Thor'a can veren ünlü aktör Chris Hemsworth, sinematik evrendeki geleceğiyle ilgili konuştu. Hemsworth, Thor: Love and Thunder filminden sonra da Marvel filmlerinde boy göstermeye devam edeceğini söyledi.

Bildiğiniz gibi Iron Man'i canlandıran Robert Downey Jr. ve Captain America'yı canlandıran Chris Evans, Marvel evreninden emekli olduklarını açıklamışlardı. Ayrıca Black Widow karakterine can veren Scarlett Johansson'ın da son Black Widow filmi sonrası sinematik evrene veda etmesi neredeyse kesin.

Chris Hemsworth, Thor'u canlandırmaya devam edecek

chris hemsworth thor, thor, mjolnir

Elle Man dergisine konuşan Chris Hemsworth, son Thor filmi Love and Thunder ile birlikte karaktere veda etmeyi planlamadığını söyledi. Karakterden emekli olmayı düşünmediğini söyleyen Hemsworth, "Thor, bunun için çok genç. Sadece 1500 yaşındayım. Kesinlikle bu isme elveda diyeceğim bir film değil. En azından öyle umuyorum" dedi.

2022 yılında gösterime girecek olan Thor: Love and Thunder, Thor: Ragnarok ve Avengers: Endgame'i takip edecek. Filmin yönetmenlik koltuğunda Taika Waititi otururken Tessa Thompson'ın canlandırdığı Valkyrie ve Natalie Portman'ın canlandırdığı Jane Foster karakterleri geri dönecek. Ayrıca Portman'ın karakteri Mighty Thor olacak.

Hemsworth, ayrıca Taika Waititi ve Jennifer Kaytin Robinson tarafından kaleme alınan Love and Thunder senaryosuyla ilgili olarak "Senaryoyu okuduktan sonra çok heyecanlı olduğumu söyleyebilirim. Bu filmde çok fazla aşk ve çok fazla yıldırım olacak, o kesin" dedi. Hemsworth, ayrıca Love and Thunder'da Thor: Ragnarok'a göre çok daha fazla eğlendiğini de dile getirdi.

Kaynak : https://www.slashfilm.com/more-chris-hemsworth-as-thor/
51
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
51
3
1
1
0