CNBC Sunucusundan ‘Çılgın’ Kripto Para Yorumu: Evinizi, Arabanızı Satıp Litecoin Alın

18
8
7
2
2
Litecoin'in %400 kadar değer kazanmasıyla CNBC sunucusu, bütün paranızı Litecoin'e yatırın çağrısı yaptı.

Kripto para birimleri uzun bir süredir hayatımızda olsa da özellikle son üç yıldır fazlasıyla gündemde. Bitcoin'in kısa sürede birden popülerleşip değerini kat kat katlamasının ardından bunu diğer kripto para birimleri de takip etmişti. Şimdi ise Bitcoin'in yakın kardeşi Litecoin, sadece 5 ay içerisinde %413'lük bir sıçrayış kaydetti.

2018'in Aralık ayında 22,93 dolara denk gelen 1 Litecoin'in Mayıs ayında ise 118,15 dolara tekabül etmesi üzerine CNBC sunucusu, canlı yayın esnasında: "Evinizi satın, arabanızı satın ve Litecoin alın." ifadelerinde bulundu. Sosyal medyada çok konuşulan bu iddialı sözler ise özellikle de Bitcoin'in geçmişine bakıldığında fazlasıyla yerinde gibi gözüküyor.

Litecoin Vakfı müdürü Franklyn Richards ise yatırımcıları Litecoin'in ani yükselişi konusunda heyecanlanmamaları doğrultusunda uyarıyor. Yapmış olduğu bir açıklamada Richards: "Gidişat her ne kadar pozitif yönde olsa da sürdürülebilir değil. Daha önce de sıkça görmüş olduğumuz gibi bir baloncuk senaryosunu tekrardan yaşayabiliriz." diyerek, Litecoin'in ansızın değer kaybedebileceğine dikkat çekiyor.

Kaynak : https://www.ccn.com/sell-the-house-car-and-kids-buy-litecoin-cnbc-host-goes-crypto-crazy
18
8
7
2
2
Emoji İle Tepki Ver
18
8
7
2
2