Tarihe Geçen Cristiano Ronaldo, Instagram'da 300 Milyon Takipçili İlk Kişi Oldu

80
15
10
5
3
Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, Instagram'da bir dünya rekoru daha kırdı. Takipçi sayısı 300 milyonu aşan Ronaldo, böylelikle 300 milyon takipçiye ulaşan ilk kişi olmayı başardı. Ronaldo, Instagram'da 200 milyon takipçiye de ulaşan ilk kişiydi.

Şu sıralar daha çok bir şişe tartışmasıyla gündemde olan dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, sessiz sedasız bir rekora imza attı. Instagram'daki takipçi sayısı her geçen gün artan Ronaldo şimdi, bir platformda 300 milyon takipçi sayısına ulaşan ilk kişi olarak adını tarihe yazdırdı. Bir dipnot olarak, Ronaldo daha önce de 200 milyon takipçiye ulaşan ilk kişi olma unvanına sahip olmuştu.

Bugüne dek daha çok futbol kariyerindeki başarıyla ön plana çıkan Cristiano Ronaldo, kariyeriyle ilgili de pek çok rekora imza atmıştı. Ancak futbol tutkunlarının bu ismin karakterine de sempati duyması, Ronaldo'yu adeta bir sosyal medya fenomeni haline getirdi. Bunun en net göstergesi de 300 milyon takipçi sayısı oldu.

Cristiano Ronaldo Instagram

Cristiano Ronaldo'nun samimi bir Instagram hesabına sahip olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bugüne dek 3.000'den fazla gönderi paylaşan Ronaldo, bu gönderilerinde daha çok futbol kariyeri ile ailesine yer vermeyi tercih ediyor. Zaman zaman yaptığı işbirliklerine dair paylaşımlar da yapan yıldız futbolcunun yaptığı her paylaşım, milyonlarca beğeni alıyor.

Bu arada, Cristiano Ronaldo'nun sosyal medya üzerinden çok büyük paralar kazandığını hatırlatmakta da fayda var. Hatta bu gelir o kadar yükselmiş durumda ki Ronaldo, sosyal medyadan futbol kariyerindekinden daha fazla para kazanıyor. Mart 2019 ile Mart 2020 arasını kapsayan bir çalışmaya göre Ronaldo, bu tarihler arasında sosyal medyadan 50,3 milyon dolar kazandı. Ronaldo'nun aynı dönemde futboldan kazandığı para ise 33 milyon dolardı.

Kaynak : https://www.timesnownews.com/sports/football/article/cristiano-ronaldo-scripts-history-becomes-first-person-to-reach-300-million-followers-mark-on-instagram/772504
80
15
10
5
3
Emoji İle Tepki Ver
80
15
10
5
3