Dauntless, Tamamen Ücretsiz Olarak Oyun Platformlarında Yayınlandı

11
3
1
0
0
Uzun bir süre beta sürüm olarak erişilebilen, ilk zamanlar ücretli olan ancak sonradan ücretsiz hale getirilen RPG oyunu Dauntless, oyun platformları için piyasaya sürüldü.

Oyunsevelerin uzunca bir süredir beklediği, 2018 yılından beri beta sürümleri sunulan RPG oyunu Dauntless, bugün itibarıyla platformlara sunuldu. Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Dauntless'in en ilgi çeken özelliklerinden bir tanesi de çapraz oynatma özelliğine sahip olmasıydı. Çapraz oynatma özelliği sayesinde platform ayırt etmeksizin tüm oyuncularla karşı karşıya gelebileceksiniz ve arkadaş olabileceksiniz.

Phoneix Labs tarafından yayınlanan oyun, fantastik bir dünyada verilen mücadeleleri konu ediniyor. Oluşturmuş olduğunuz karakterinizle canavarları alt etmeli ve karakterinizi güçlendirmelisiniz. Güçlendireceğiniz karakter sizin daha iyi avlanabilmenize imkan sağlayacak. 

Dauntless PS4, Xbox One ve bilgisayarlar için kullanıma sunuldu. Eğer oyunu bilgisayarınıza indirmek isterseniz de Epic Games Mağazası'na uğramanız gerekiyor. Eğer PS4 için edinecekseniz PlayStation Store üzerinden ve Xbox One üzerinden bu oyunu oynamak isterseniz de Microsoft Store üzerinden erişebilirsiniz.

Oyunla ilgili olarak YouTube üzerinden de bir tanıtım videosu paylaşıldı. Dauntless için paylaşılmış olan o videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://mspoweruser.com/free-to-play-dauntless-launches-today-with-multi-platform-cross-play/
11
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
3
1
0
0