DC Universe Orijinal Dizileri, HBO Max'te Yayınlanacak

10
3
2
2
1
DC Comics'in baş yaratıcısı Jim Lee, DC Universe orijinal dizilerinin HBO Max'e taşınacağını söyleyerek bir süredir ortalıkta dolaşan söylentileri doğruladı. Alınan kararla birlikte Doom Patrol, Titans, Young Justice ve Harley Quinn gibi yapımların yeni sezonları Max'te yayınlanacak.

WarnerMedia, DC Comics evrenine ait içerikleri yayınlamak amacıyla dijital platfrom DC Universe'ü geçtiğimiz dönemlerde hizmete sunmuştu. Gelen son bilgelere göreyse şirket, bir yayın platformu HBO Max'e ağırlık vermek için DC Universe'ü ikinci plana attı. Pazartesi günü yaşanan büyük işten çıkarmaların ardından yayın hizmetinin geleceği merak edilir oldu.

The Hollywood Reporter'ın haberine göre geçtiğimiz günlerde yaşanan işten çıkarmalar kapsamında DCU personelinin çoğu işten çıkarıldı. DC Comics'in baş yaratıcısı Jim Lee, cuma günü THR'ye yaptığı açıklamalarda DCU'daki orijinal içeriklerin HBO Max'e taşınacağını söyleyerek DCU'nun orijinal dizilerinin WarnerMedia'nın mayıs ayında yayın hayatına başlayan yeni akış platformuna taşınacağını doğruladı.  

HBO Max, kendi orijinal DC yapımları üzerinde çalışıyor:

Doom Patrol

DC Universe'ün kapanabileceği bir süredir konuşuluyordu. Hatta DC Universe dizilerinden Doom Patrol ve Harley Quinn, bir süredir DCU'nun yanında HBO Max'te de yayınlanıyor. Öte yandan DCU şovları, HBO Max'teki tek orijinal DC içeriği olmayacak. Bu noktada platformun uzun süredir kendi orijinal DC yapımları üzerinde çalıştığı biliniyor.

DCU'nun orijinal yapımlarının geleceğiyle ilgili söylentiler uzun süredir ortalıkta dolaşıyor. Geçtiğimiz yıl DCU, bir sezonun ardından orijinal dizisi Swamp Thing'i aniden iptal ederek ekip üyelerini şok etti. Mayıs ayında HBO Max'in lansmanından önce ise Business Insider, WarnerMedia'nın DCU'ya öncelik vermediğini bildirdi.

DC Universe'ün geleceği ne olur bilinmez ancak verilen kararla birlikte Doom Patrol, Titans, Young Justice ve Harley Quinn gibi popüler dizilerin gelecek sezonlarının HBO Max'e geçtiğini söyleyebiliriz. WarnerMedia'nın bünyesinde bulunan platform, kısa süre önce Comedy Central'dan South Side ve The Other Two yapımlarını da kendi bünyesine transfer etmişti.

Kaynak : https://www.businessinsider.com/dc-universe-original-tv-shows-will-move-to-hbo-max-2020-8?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+typepad%2Falleyinsider%2Fsilicon_alley_insider+%28Silicon+Alley+Insider%29
10
3
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
10
3
2
2
1