Disney+ Abonelerine Müjde: Yakında Platformdan Alışveriş de Yapabileceksiniz (Bize Bi' 'Bebek Yoda' Lazım)

12
3
2
1
0
Yayın platformu Disney+'ın başarısından memnun olan Disney, şimdi de Amazon Prime benzeri bir platform oluşturmayı planlıyor.

Günümüzde hemen hemen bütün eğlence sektörü devleri kendi yayın platformlarına, hemen hemen bütün satış siteleri kendi abonelik sistemlerine sahip. Disney şimdi Disney+'ı her iki tarafında özelliklerini taşıyan bir platform yapmayı planlıyor. Bu platform Amazon Prime'a benzer özellikler barındıracak.

Aslında eğlence devinin amacı, yeni özelliği sayesinde fiziksel ürünlerini Disney+ ile entegre şekilde kullanabilmek. Böylece farklı Disney alışverişleri için platformlar arası bir sistemden faydalanmak mümkün olacak.

Marvel ve Star Wars evrenlerinin tüm yapımlarına ve çok daha fazlasına ulaşmak için hemen buraya tıklayarak Disney Plus'a üye olabilirsiniz.

Ekranda gördüğümüz her şeyi anında sipariş verebilecek miyiz?

disney oyuncak

Henüz bu çalışmalar ile ilgili resmi bir açıklama yok, Disney yönetimi bu konu üzerine kafa yormaya devam ediyor. Şu ana kadar yapılan açıklamalar ise farklı Disney ürünlerinde avantajlar sunan bir abonelik göreceğimizi işaret ediyor. Yani diyelim ki Disney+'tan Star Wars dizisi Mandalorian'ı izledik, Disneyland'de Star Wars temalı bir aktiviteye katıldık. Uygulama bize "Abonelere özel darksaber oyuncağı satıyoruz, almak ister misin?" Diyecek. Keza aboneler, tema parkı ya da Disney+ aboneliği gibi noktalarda da indirimlerden yararlanabilecek. 

Firmanın amacı ise abonelerin davranışlarını gözlemlemek ve veri toplamak. Böylece daha sonuç odaklı çalışmalar yapabilecekler. Hali hazırda dev bir perakende profili olan Disney, bu ürünleri çok daha doğrudan pazarlamayı başaracak.

Disney şu anda farklı deneyimler için bir yıllık abonelik sistemine sahip olsa da yeni sistem, gösteriler ve konserler gibi deneyimlerden ziyade ürünleri tüketiciler ile buluşturacak. Yani bebek Yoda (Grogu) figürü arıyorsanız doğrudan Disney'den alabileceksiniz. 

Disney'in yeni abonelik hizmetinin ne zaman faaliyete başlayacağı, hangi ülkelerde hizmete sunulacağı ya da fiyatı konusunda da bir bilgi bulunmuyor. 

Kaynak : https://www.wsj.com/articles/disney-explores-amazon-prime-like-membership-program-to-offer-discounts-and-perks-11661978329
12
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
12
3
2
1
0