EA Beklenen Açıklamayı Yaptı: NBA Live 20 İptal Edildi

19
5
4
3
3
EA Beklenen Açıklamayı Yaptı: NBA Live 20 İptal Edildi
Amerikalı oyun şirketi Electronic Arts (EA), basketbol simülasyon oyunu NBA Live’ın yeni halkası NBA Live 20’nin bu yıl piyasaya çıkmayacağını duyurdu. Şirket, oyunculara daha iyi bir deneyim sağlamak için gelecek sene çıkaracağı NBA Live oyunu üzerine odaklanacağını açıkladı.

Son dönemde NBA Live’ın kaderi hakkında birçok spekülasyon yapılıyordu. Keza NBA sezonu başlamadan önce piyasaya sürülmesi planlanan NBA Live 20’nin, bu yılın sonlarına itilmesi, dedikodu kazanının iyice kaynamasına neden olmuştu. 

EA, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, NBA Live 20 hakkındaki soru işaretlerini nihayet cevaplandırdı. Şirket, bu sezon herhangi bir NBA Live oyununun piyasaya sürülmeyeceğini duyurdu. Bu gelişmenin sürpriz olmadığını söylemek, sanıyorum yanlış bir değerlendirme olmaz.

Visual Concepts tarafından geliştirilen ve 6 Eylül’de yayınlanan NBA 2K20’nin şimdiden yılın en çok satan oyunlarından biri olması ve aradaki makasın her geçen yıl giderek açılması, EA’in bu kararı vermesinde etkili olmuşa benziyor. Ayrıca şirketin inanmadığı bir oyunu piyasaya sürmemesi gayet akıllıca bir hareket gibi duruyor. Nitekim yarım yamalak satışa çıkan oyunların ne gibi sonuçlara gebe olacağını bugünlerde WWE 2K20 ile görüyoruz. Hatta Sony, yaptığı açıklamada, oyundan memnun kalmayan PS4 oyuncularına geri ödeme yapmayı dahi teklif etti.

EA’in bir sene ara vermesi, NBA Live ile NBA 2K arasındaki mesafeyi ne kadar kapatır bilinmez; ancak şirket, NBA Live 21’de oyuncular için gerçekten temiz ve taze bir deneyim yaratmayı başarırsa yeniden yarışa dahil olabilir. Tabii, o zamana kadar atı alan Üsküdar’ı geçmezse. 

Kaynak : https://realsport101.com/nba-live/nba-live-steam-free-reddit-ea-confirm-no-game-this-year/
19
5
4
3
3
Emoji İle Tepki Ver
19
5
4
3
3