EA, Yeni Battlefield Oyununun PS5 ve Diğer Konsollara Geleceğini Duyurdu

6
5
5
1
0
EA, yeni nesil konsollar için Battlefield planlarını açıkladı. Yapılan açıklamalara göre Battlefield serisinin yeni oyunu, Mart 2022 tarihinden önce PlayStation ve Xbox'ın yeni nesil konsollarına gelecek.

Battlefield serisinin yeni oyunu ufukta göründü. EA, mali gelir açıklamasında yeni nesil konsollar için bir Battlefield oyunu geliştirildiğini ve Mart 2022'den önce çıkaracağını doğruladı.

EA, yeni Battlefield oyunu hakkında somut bir detay paylaşmadı, ancak oyunun "yeni nesil platformlara, yenilikçi bir anlayış hedefiyle" geleceğini belirtti. Şirket ayrıca serinin yeni oyununun Nisan 2021 ve Mart 2022 arasındaki 2022 mali yılında çıkacağını açıkladı.

Açıklamanın soru-cevap bölümünde oyun hakkında daha fazlasını sunan EA, "Battlefield'ın 2022 mali yılı için hedefi, yeni konsolların büyüyen tabanından faydalanmak. Yeni konsol tabanının oldukça küçük olacağı gelecek yıl Battlefield'ı çıkarmak, oyunun potansiyeli için adil değil ve oyunu 2022 mali yılına taşımak hedeflerimizin bir parçası." ifadelerine yer verdi.

battlefield yeni nesil konsollar

Diğer yandan EA hala Battlefield V'i desteklemeye devam ediyor. Oyunun 5.0 güncellemesi 31 Ekim'de gelecek ve oyunculara iki yeni harita içeren (Iwo Jima ve Pacific Storm) Bölüm 5: War in the Pacific'i sunacak. Ayrıca yeni silahlar, araçlar ve diğer oynanış değişiklikleri de güncellemeyle oyuna dahil olacak. EA ayrıca 2021 mali yılında Battlefield V'e yeni içerikler ve yenilikler ekleyeceğini belirtti.

Battlefield V, Kasım 2018'de PS4, Xbox One ve PC platformlarına gelmişti ve mücadeleyi serinin çizgisinden çok sapmadan II. Dünya Savaşı'na taşımıştı. Battlefield'ın yeni nesil konsollarda nasıl bir değişim yaşayacağını merakla bekliyoruz.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/new-battlefield-game-coming-to-next-gen-consoles/1100-6470974/
6
5
5
1
0
Emoji İle Tepki Ver
6
5
5
1
0