Şu Anda Piyasada Bulunan En İyi 7 Akıllı Saat

61
15
15
11
10
Giderek popüler hâle gelen akıllı saatler arasından bütçenize göre en mantıklı tercihi yapmaya çalışırken çok farklı seçenekler görmeniz mümkün. Sizin için şu anda satışta olan en kullanışlı akıllı saatleri sıraladık.

Giyilebilir teknoloji denilince akla ilk gelen ürünlerden biri hayatımızı kolaylaştıran akıllı saatler. Kalp atışımızı ölçmekten sesli araması yapmaya kadar birçok konuda kolaylık sağlayan bu saatler, son dönemlerde giderek popüler bir hâl aldı. 

Akıllı saat almak istediğimizde geniş bir fiyat yelpazesiyle karşılaşmamız bizlere büyük avantaj sağlıyor. Kolaylıkla bulup satın alabileceğiniz en iyi akıllı saatleri sizler için derledik. Boyutlarından detaylı özelliklerine kadar tüm bildiklerimizi tek bir sayfada topladık.

Şu an piyasada bulunan en iyi akıllı saatler:

  • Apple Watch Ultra 2
  • Samsung Galaxy Watch 6
  • Xiaomi Watch S3,
  • Honor Watch 4
  • Huawei Watch D
  • Xiaomi Redmi Watch 4
  • Fitbit Versa 3

 Apple kalitesinden vazgeçmem diyenlere: Apple Watch Ultra 2

Apple Watch Ultra 2

İşletim sistemi:

WatchOS
Uyumluluk:  iOS 17+
Ekran: 1.92" Retina
İşlemci:  Apple Neural Engine (ANE) 4 Çekirdekli
Hafıza: 64 GB
Batarya ömrü: Normal kullanımda 36 saat, düşük güç modunda 72 saat
Bağlantı: Bluetooth 5.3
Kablosuz şarj: Yok

Apple kalitesinden vazgeçemeyenler için önerilere Apple Watch akıllı saat ile başlamak istedik. Gelişmiş özellikleri açısından alabileceği en başarılı saatlerden birisi. Gün boyunca bedeninizi takip etmeye programlanmış bu akıllı saat sizlere kalp atışınızı, hızınızı, yaktığınız kaloriyi ve daha nicesini gösterebilir. Su geçirmez özelliği sayesinde ise havuzlarda ve denizlerde kullanılması son derece ideal.

Piyasadaki en popüler akıllı saatlerden biri olarak adını duyuran bu saatin tasarımı son derece şık ve birden fazla boyut seçeneği de var. Eğer yüksek fiyatlı ama ömürlük bir saat isterim diyorsanız, Apple Watch Ultra 2'ye şans verebilirsiniz.

Ürünün detaylarına ve fiyatına göz atıp satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Android kısmının amiral gemilerinden: Samsung Galaxy Watch 6

SAMSUNG GALAXY WATCH6

İşletim sistemi: Android
Uyumluluk: Android 10+
Ekran: 1.5" Super AMOLED
Hafıza: 16 GB
Batarya:  425 mAh
Kablosuz şarj:  Var
Bağlantı:  Wi-Fi, Bluetooth 5.3, NFC

En çok satılan akıllı saatler arasında ilk sıralarda yer alan Samsung Galaxy Watch 6, fiyat performans ürünü. Galaxy 5 modelinin bir üstü olarak karşımıza çıkan bu model, daha iddialı özelliklerle daha uygun fiyatlı sayılabilecek bir sınıftan. Suya dayanıklı özelliği, egzersiz hareketleri gibi pek çok özelliği de geliştirilmiş görünüyor.

Her ne kadar listenin bir numarası olmasa da Samsung kalitesinden dolayı aralarında en uygun fiyatlı fiyat performans ürünü sınıfına girebilir.

Ürünün detaylarına ve fiyatına göz atıp satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Uygun fiyatlı bir akıllı saat arayanlara: Xiaomi Watch S3

Xiaomi Watch S3

İşletim sistemi: HyperOS
Uyumluluk: Android 8.0+ iOS 13+
Ekran: 1.43" AMOLED
Batarya ömrü: 15 gün

Kablosuz şarj:

Yok

Bağlantı: 

Bluetooth 

Xiaomi Watch S3, dairesel tasarımıyla şıklığı ve spor kullanımı bir arada sunuyor. Tüm bileşenlerini özelleştirebileceğiniz Watch S3, kişisel tarzınıza uygun hâle getirilerek benzersiz bir görünüm elde etmenizi sağlıyor. 

Sadece kordonla sınırlı kalmayıp kadran bölümünde de çeşitli seçenekler sunan Xiaomi akıllı saat, hızlıca farklı bir tarza dönüşebilmenizi sağlar. Hem spor hem şık olmak isteyenlerin, ne çok pahalı ne de çok ucuz olsun diye düşünenler için oldukça ideal bir tercih.

Ürünün detaylarına ve fiyatına göz atıp satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Tek bataryayla 10 gün kullanılabilen: Honor Watch 4

Honor Watch 4

İşletim sistemi:

MagicOS
Uyumluluk: Android 9.0+ iOS 11+
Ekran: 1.75" AMOLED
Batarya ömrü: 10 gün
Kablosuz şarj: Yok

Bağlantı:

Bluetooth 

Honor, eSIM destekli ilk akıllı saati olan Honor Watch 4'ü 2023'te tanıttı. Honor Watch 4, 390 x 450 piksel çözünürlüğünde bir AMOLED ekrana sahip. Ancak dikkat çeken özelliği yüke bağlı olarak çekirdekleri açıp kapatan üç çekirdekli işlemcisinin olması.

Honor Watch 4'teki platform, minimum yükte sadece bir çekirdeği etkinleştirirken daha yoğun görevlerde ikinci ve üçüncü çekirdeği devreye sokar. Tüm bunlar, enerji verimliliği ve pil ömrü için son derece önemlidir ve bu sayede cihaz 10 güne kadar şarj olmadan çalışabiliyor.

Ürünün detaylarına ve fiyatına göz atıp satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Sağlık takibiyle öne çıkan: Huawei Watch D

Huawei watch d

İşletim sistemi:  HarmonyOS
Uyumluluk: Android 6.0+ HarmonyOS 2.0, iOS 12+
Ekran: 1.64” AMOLED
Batarya ömrü: 7 gün
Kablosuz şarj: Var
Bağlantı:  Bluetooth

Huawei Watch D, estetik bir tasarıma sahip olmanın yanı sıra kapsamlı sağlık ve aktivite takibi özellikleriyle dikkat çeken bir akıllı saat olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle kalp sağlığına odaklanan EKG uygulaması ve piyasaya çıktığı ilk andan itibaren kullanıcıları şaşırtan "tansiyon ölçme özelliği" ile birçok avantaj sunuyor. Huawei TruSeen 5.0+ teknolojisi sayesinde kalp atış hızını hassas bir şekilde izleyerek sağlık durumunuzla ilgili detaylı bilgiler edinmenizi sağlıyor.

Huawei akıllı saat, SpO2 takibi, uyku izleme, stres izleme ve cilt sıcaklığı tespiti gibi birçok özelliklere de sahip. 70'ten fazla egzersiz modunu destekleyerek kullanıcıların farklı spor aktivitelerini ve açık hava egzersizlerini kolayca takip etmelerine imkan tanıyor. Uzun pil ömrü de yanında cabası.

Ürünün detaylarına ve fiyatına göz atıp satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Uygun fiyatıyla çok satılan modellerden: Xiaomi Redmi Watch 4

Xiaomi Redmi Watch 4

İşletim Sistemi: HyperOS
Uyumluluk: Android 6.0+ iOS 12+
Ekran:  1.97” AMOLED
Batarya ömrü:  10 gün
Kablosuz şarj: Yok
Bağlantı: Bluetooth, NFC

Redmi Watch 4, deri, kumaş ve metal gibi farklı malzemelerden yapılmış kayış seçenekleriyle geniş bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor. Bu çeşitlilik, kullanıcıların akıllı saatlerini kişisel tercihlerine uygun olarak özelleştirmelerine olanak sağlıyor. Ayrıca Xiaomi, sağlık takibi konusunda kendisini oldukça geliştirmiş; kan oksijen seviyesi ölçme, uyku kalitesi ve süresini izleme, adet döngüsünü takip etme ve kalp atış hızını sayma gibi çeşitli özellikleri Redmi Watch 4 ile bizlere sunuyor. 

Xiaomi'nin bu saati, uygun fiyatıyla en çok satılan akıllı saatler arasında yer almaktadır.

Ürünün detaylarına ve fiyatına göz atıp satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Sesli asistan desteği bulunan: Fitbit Versa 3

fitbit versa 3

İşletim Sistemi: Android 7.0+ iOS 12+
Uyumluluk: Android, iOS
Ekran:  1.58 ” AMOLED
Batarya ömrü: 1 gün
Kablosuz şarj: Yok
Bağlantı: Wi-Fi, Bluetooth 

Fitbit Versa 3, giyilebilir teknoloji alanındaki yenilikçi çözümleriyle adından söz ettiren bir marka hâline geldi. Fitbit'in devam eden Ar-Ge çalışmaları sonucunda piyasaya sürülen bu cihazlar, son derece kullanışlı özelliklere sahip olmalarıyla dikkat çekiyor. Fitbit Versa 3, bu özellikleriyle kısa sürede teknoloji severlerin favorisi olmayı başardı.

Fitbit Versa 3, zarif ve çağdaş bir tasarıma sahip olan cihazlardan birisidir. Sunduğu geniş uygulama yelpazesiyle kullanıcılarına çeşitli olanaklar sunarken Alexa ve Google Asistan entegrasyonu ile sesli asistan desteği de sağlıyor. Uygun fiyatıyla da Türkiye'de en çok tercih edilen ve en çok satılan akıllı saatlerin başında geliyor.

Ürünün detaylarına ve fiyatına göz atıp satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

İlginizi çekebilecek diğer içeriklerimiz:

61
15
15
11
10
Emoji İle Tepki Ver
61
15
15
11
10