En İyi VPN Uygulamaları (Ücretsiz)

189
70
30
14
13
Ofisinizde ya da okulunuzda sınırlı erişime sahip bir ağa mı bağlanıyorsunuz? Ücretsiz VPN servisleri ile bilgisayarlarınız üzerinden istediğiniz web sitesine kolaylıkla erişebilirsiniz.

Bazı internet kullanıcıları çevrimiçi etkinliklerini gizli bir şekilde gerçekleştirmek, bazı internet kullanıcıları ise yaşadıkları bölgede yasak olan web sitelerine erişim sağlamak için sanal özel ağ ya da sık kullanılan adıyla VPN servislerine başvururlar.

Ancak ücretsiz bir şekilde en iyi VPN hizmetini hangi servisin verdiğini bulmak biraz zordur. İşinizi kolaylaştırmak adına 2020'de kullanabileceğiniz en iyi VPN servislerini listeliyoruz. Listemizdeki tüm VPN uygulamalarını ücretsiz kullanabilirsiniz. Bu liste sadece PC kullanıcılarına özeldir, Android ve iOS uyumlu mobil VPN uygulamalarına buradan ulaşabilirsiniz.

en iyi vpn

En iyi ücretsiz VPN uygulamaları: 

  • AtlasVPN
  • AdGuard VPN
  • ProtonVPN
  • 1.1.1.1
  • TunnelBear
  • Hotspot Shield
  • Windscribe
  • NordVPN
  • Express VPN 
  • IPVanish

1AtlasVPN (Sponsorlu)

AtlasVPN 48 farklı lokasyonda sunucusu bulunan freemium VPN firmalarından bir tanesi. Firmanın ücretli paketi yanında tamamen ücretsiz kullanabileceğiniz bol trafikli versiyonu da bulunmakta. Dünyanın farklı yerlerinde bulunan ücretsiz sunuculara bağlanabilir ve direkt olarak VPN'i kullanmaya başlayabilirsiniz.

Ücretsiz hizmetten memnun kalmanız durumunda ise aylık 1.7$'dan başlayan fiyatlarla AtlasVPN'e sahip olabillir ve sınısız cihazda kullanım hakkından yaralanabilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak firma ücretsiz antivirüs ve reklam engelleme eklentilerini de VPN paketine dahil etmekte.

2. AdGuard VPN (Sponsorlu)

Güvenli ve hızlı bir VPN sağlayıcısı arıyorsanız, göz atmanız gereken sağlayıcılardan biri de AdGuard VPN. Her ay 3 GB'ye kadar ücretsiz VPN kullanabileceğiniz AdGuard VPN, yüksek gizlilik ile verilerinizi güvende tutarken hızlı bağlantı sunuyor. VPN kullanmak istediğiniz uygulamaların ayarlarını özelleştirebileceğiniz, her an gizli kalabileceğiniz ve 60'dan fazla konuma bağlanabileceğiniz AdGuard VPN'e buraya tıklayarak göz atabilir ve ücretli versiyonu satın alarak hızlı ve gizli gezinme deneyiminizi başlatabiliriniz.

3. ProtonVPN:

Gizlilik ve güvenlik konusunda en az TunnelBear kadar iyi olan ProtonVPN, çok daha yüksek internet hızları ile sunuyor. ProtonVPN’in ücretli sürümü biraz pahalı olsa da ücretsiz sürümü 3 ülkede beş ayrı sunucuya bağlanmanıza izin veriyor. Ancak yoğunluk nedeniyle bu sunucuların internet hızınızı düşürebileceğini de hatırlatmamız gerekli.

4. 1.1.1.1- Cloudflare VPN

Dünyanın en büyük güvenli DNS sağlayıcısı olarak bilinen Cloudflare'in DNS ve VPN hizmeti olan 1.1.1.1, hem ücretsiz hem de kullanımı kolay bir sistem olarak en iyi VPN uygulamalarından birisi olarak görülüyor. Ancak uygulama ülkemizde bazı servis sağlayıcıların güvenlik engeline takılabiliyor. Bu durumlarda servis sağlayıcınızla iletişime geçerek IP banının kaldırılmasını ya da güvenli internet protokolünüzün iptal edilmesini talep etmeniz gerekebilir.

5. TunnelBear:

TunnelBear’ın en iyi yanı üst düzey güvenlik ile kimliksiz web etkinliklerini garanti ediyor olması. Kötü yanı ise sınırlı sayıda sunucusu olduğundan internet hızını ciddi şekilde düşürüyor olması. TunnelBear, kullanıcılara aylık 500MB ücretsiz VPN servisi sunuyor ancak TunnelBear hakkında bir tweet atarak kotayı 1.5GB’a yükseltebiliyorsunuz.

TunnelBear, normalde ücretli bir uygulama olmasına rağmen yaptığı açıklamada Kahramanmaraş depremi ve Twitter'ın erişime engellenmesi nedeniyle Türkiye'yi bant genişliği programına dahil ettiklerini ve uygulamayı kullanan herkese 10 GB veri limiti eklendiğini duyurdu. 

6. Hotspot Shield:

Kısa süre öncesine kadar en popüler VPN servislerinden biri olan Hotspot Shield, kullanıcı gizliliği tartışmaları nedeni ile popülerliğini bir miktar kaybetmiş durumda. Yine de iyi bir VPN servisi arıyorsanız Hotspot Shield’ın 7 günlük ücretsiz deneme sürümüne katılabilirsiniz.

7. Windscribe:

en iyi vpn ücretsiz

Ücretsiz VPN servisleri arasında belki de en iyi hizmeti Windscribe sunuyordur. Zira servis, 10 farklı ülkeye yüksek hızlı erişim ve 10GB kota ile ücretsiz sürüm olduğunu unutturacak bir VPN servisi vadediyor.

8. NordVPN:

NordVPN’in en dikkat çeken özelliği son derece basit ve kullanışlı bir kullanıcı arayüzüne sahip olması ve en üst seviye kullanıcı güvenliği sağlamak için ek güvenlik araçlarına sunması. En iyi VPN servislerinden biri olan NordVPN’in 7 günlük ücretsiz deneme sürümü bulunuyor.

9. ExpressVPN:

VPN dünyanın tecrübeli oyuncularından olan ExpressVPN, kullanıcılara yüksek hızlı anonim web deneyimi vadediyor. 30 günlük ücretli bir deneme sürümüne sahip olan ExpressVPN, memnun kalmayan kullanıcılarına paralarını iade ediyor.

10. IPVanish:

IPVanish, kullanıcılara servisi özelleştirmek için pek çok farklı seçenecek ve ayar sunar. Bu da servisi en iyi şekilde kullanmak için kısa bir öğrenme süreci geçireceğiniz anlamına geliyor. Servis genel olarak ortalama bir kalite sunuyor. Ne yazık ki IPVanish’in yalnızca 3 günlük deneme sürümü bulunuyor.

189
70
30
14
13
Emoji İle Tepki Ver
189
70
30
14
13