Son 20 Yılın En İyi Fantastik Serilerinden Eragon, Disney Plus Dizisi Oluyor

16
2
0
0
0
Son 20 Yılın En İyi Fantastik Serilerinden Eragon, Disney Plus Dizisi Oluyor
2000’li yılların başı, fantastik türdeki filmler ve kitaplar için altın çağ gibi bir şeydi. O yıllarda bu dönemden nasibini almış, çoğunlukla yaşını almış takipçilerimizin bileceği Eragon vardı. Çekildiği yıllarda çok tutmayan filminin ardından Disney Plus, Eragon’u dizi olarak geri getiriyor.

2006 yapımı Eragon, bir fantastik filmdi ve uzunca bir dönem hepimizi farklı dünyalara götürmeyi başarmıştı. Yüzüklerin Efendisi serisinden esinlenen Christopher Paolini’nin aynı isimli kitabından uyarlanan film, o zamanlar hem izleyiciler hem de eleştirmenler tarafından pek de iyi notlar almayı başaramamıştı.

Yeni çıkan bir habere göre Disney Plus tarafından Eragon’a ikinci bir şans veriliyor. The Inheritance Cycle serisini konu alacak olan Eragon’un dizisi, şu anda yapım aşamasında.

Hem yerli hem de yabancı film, dizi ve belgeselleri keyifle izlemek için Disney+’a üye olabilirsiniz. Aylık 34,99, yıllık 349 TL’lik avantajlı fiyatı kaçırmayın.

Eragon, son 20 yılın en iyi genç yetişkin fantastik serilerinden biri olarak kabul ediliyor

Twitter’da yaptığı paylaşımla birlikte kitap serisinin yazarı ve evrenin yaratıcısı Paolini, Eragon dizisinde yazarlık yapmak istediğini belirtti. Paolini, yaptığı paylaşımda sosyal medyada Eragon’un günümüz teknolojisiyle yeniden çekilmesi için yürüttükleri kampanya için hayranlarına teşekkür etti.

Eragon, dağlarda bir ejderha yumurtası keşfeden bir çiftlik çocuğunun hikayesini anlatıyor. 2003'ün en çok satan üç ciltli çocuk kitabı olan Eragon, son 20 yılın en etkili genç yetişkin fantastik kitaplarından biri olarak kabul ediliyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Disney Plus'a hemen şimdi üye olmak için buraya tıklayabilirsiniz!

Kaynak : https://www.cnet.com/culture/entertainment/an-eragon-tv-show-is-now-in-development-at-disney-plus-author-reacts/
16
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
16
2
0
0
0