1
1
0
0
0

Masaüstü sistemi toplamak kolay bir iş değil. Bütçeye, kullanım şeklimize ve sunacağı performansa göre karşımıza onlarca farklı seçenek çıkıyor. Tüm bu seçenekleri değerlendirmek, tüm parçaları uyumlu ve aynı zamanda bütçemizi de aşmayan bir sistem kurmak epey zaman alıyor. 

Casper ve Intel, masaüstü sistemi kurmaya çalışanları tüm bu zahmetten kurtaracak oldukça başarılı bulduğumuz bir hizmet sunuyor. Kendi bilgisayarınızı dilediğiniz şekilde konfigüre edebildiğiniz bu hizmeti dilediğiniz Teknosa mağazasında deneyimleyebiliyorsunuz. Böylece tamamı size özel seçeneklerle oluşturulmuş kişiye özel bir bilgisayar sistemi kurabiliyorsunuz. Biz de yeni videomuzda bir Teknosa'yı ziyaret ettik ve kendi özel bilgisayarımızı konfigüre ederek satın aldık.

Özel bilgisayarımız 2 gün içerisinde teslim edildi:

Excalibur konfigüre sistemi

Teknosa ziyaretimizde biz biraz gaza gelip yüksek donanımlarla donatılmış bir sistem topladık. Kurduğumuz sisteme yaklaşık 59 bin TL ödedik ve ürünlerin tamamı elimize 2 gün içerisinde ulaştı. Bu noktada verilen maksimum süre ise 3 gün olarak belirtiliyor. Konfigüre edilen sistemin yanında tüm Excalibur sistemler için geçerli olan bir de klavye & mouse hediyesi mevcut ve bu iki ürünü de Teknosa mağazalarında deneyimlemeniz mümkün.

Alışveriş deneyimimizin detaylarına, Excalibur konfigüre sistemine dair merak ettiklerinize ve kurduğumuz sistemin tüm özelliklerine göz atmak isterseniz videomuzu izleyebilirsiniz. Aranızda daha önce Excalibur konfigüre sistemini deneyenler varsa deneyimlerinizi yorumlarda görmeyi merakla bekliyoruz. Keyifli seyirler dileriz.

1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0