Facebook, Karanlık Modu Test Ediyor: İşte Ekran Görüntüleri

10
7
2
1
1
Facebook daha önce vadettiği gibi karanlık mod ve yeni site arayüzü üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Twitter tarzı bir görünüme sahip yeni tasarım test aşamasında.

Facebook, Mayıs ayında web sitesini yeniden tasarlayacağını ve web sitenin yanı sıra mobil uygulamalarına da karanlık mod getireceğini açıkladı. Sosyal medya devi, Ağustos ayında Android uygulaması için karanlık modu test etmeye başlamıştı ve artık bu seçeneği web sitesinin beta sürümü üzerinden de bazı kullanıcılara sunmaya başladı.

Bazı kullanıcılara yeni arayüzü test etmek için davetiye gönderiliyor. Yeni özellikleri test eden kullanıcılar tarafından paylaşılan ekran görüntüleri, Facebook'un Mayıs ayında gerçekleşen F8 geliştirici konferansında gösterdiği tasarıma benziyor. Aşağıdaki görsellerden de görebileceğiniz gibi Facebook'un yeni görünümü genel anlamda Twitter'ın ana sayfa tasarımına benziyor.

facebook yeni arayüz

Yeni arayüz tasarımının yanı sıra karanlık mod üzerinde de çalışmalar sürüyor. Facebook yeni tasarımının akış kısmında önemli değişiklikler yaparken, sağ üst taraftaki profil sekmesine de karanlık mod özelliği eklemeyi planlıyor.

facebook, karanlık mod

Yukarıda gördüğünüz yeni özellikler şu anda deneme aşamasında ve karanlık modla ve yeni arayüz üzerindeki çalışmalar bittiğinde farklı şekilde karşımıza çıkabilirler. Ayrıca yeni görünümden hoşlanmayanlar için web sitesinin klasik sürümüne geçmelerini sağlayan bir işlev de yer alıyor. Facebook'un yeni arayüzünü ve karanlık mod güncellemesini nasıl buldunuz? Özellikler uygulandığında ortaya çıkacak tasarımı merakla bekliyoruz.

Kaynak : https://thenextweb.com/facebook/2019/10/21/facebook-begins-testing-dark-mode-and-a-twitter-like-interface-for-desktop/
10
7
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
10
7
2
1
1