Fantasy Crystal Chronicles'ın Remaster Sürümü iOS ve Android İçin Yayınlandı

6
1
0
0
0
Square Enix, yıllar önce Game Cube için yayınladığı Final Fantasy Crystal Chronicles'ın remaster sürümünü iOS ve Android platformu için yayınladı. Oyunun orijinal hikayesine bağlı kalarak hazırlanan sürüm, Final Fantasy hayranlarını mest edecek gibi görünüyor.

Özellikle de Final Fantasy serisiyle büyük bir popülarite yakalamayı başaran Square Enix, 2003 yılında GameCube isimli oyun konsolu için "Final Fantasy Crystal Chronicles" isimli bir oyunu piyasaya sürmüştü. Aksiyon dolu bir RPG oyunu olarak karşımıza çıkan Final Fantasy Crystal Chronicles, piyasaya sürüldüğü dönemlerde de fenomen hale gelmişti.

Aradan geçen yıllar, oyuncuların Final Fantasy Crystal Chronicles'a olan ilgisini az çok düşürmüş olsa da bu oyun hiçbir zaman unutulmadı. Hal böyle olunca da Square Enix ekibi, geçtiğimiz dönemlerde çeşitli platformlar için Final Fantasy Crystal Chronicles'ın "remaster" sürümünü oyunculara sunmuştu. Bu oyun artık, Android ve iOS platformlarında da oynanabiliyor.

Final Fantasy

Final Fantasy Crystal Chronicles, zehirli bir gaz tarafından tehdit edilen bir fantastik bir ülkede geçiyor. En fazla üç arkadaşınızla birlikte olarak oynayabileceğiniz bu oyunda, oldukça nadir olarak bulunabilen bir sıvının peşine düşüp, ülkedeki insanların hayatlarını korumaya çalışıyorsunuz. Elbette bu süreçte karşınıza önemli zorluklar çıkıyor.

Oyunun Android ve iOS sürümü, orijinal hikayeye bağlı kalarak geliştirilmiş. Oyunun genel dinamiklerini ve kalitesini günümüze yeniden uyarlayan geliştirici ekip, bu sayede Final Fantasy Crystal Chronicles hayranlarına etkileyici bir deneyim sunuyor. Üstelik oyuncular, eğer isterlerse bu oyuna ait ek paketleri de belirli ücretler karşılığında satın alarak, oyundaki deneyimlerini biraz daha genişletebiliyorlar.

Final Fantasy

Oyun artık piyasaya sürüldü ve hem iOS hem de Android kullanıcıları, Final Fantasy Crystal Chronicles'ın remaster versiyonuna erişebiliyorlar. Ancak oyun şu an için ülkemizdeki Final Fantasy hayranları, bu oyunları indiremiyorlar. Geliştirici ekip, muhtemelen ilerleyen saatlerde oyunu ülkemizdeki oyuncuların da beğenisine sunacak. 

Eğer sizler de Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition'a Android platformu üzerinden erişmek isterseniz burada, iOS platformu üzerinden erişmek isterseniz de burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://toucharcade.com/2020/08/27/final-fantasy-crystal-chronicles-remastered-edition-ios-android-download-dlc-price-free-square-enix-gamecube/
6
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
1
0
0
0