Fenerbahçe'nin Instagram Hesabı Yine Kapandı: Yetkililerden Açıklama Gelmedi

37
6
2
1
0
Son dönemde sık sık Instagram hesabı kapatılan Fenerbahçe bir kez daha aynı sorunu yaşadı. Köklü takımın sosyal medya hesabı yaklaşık yarım saatlik bir aradan sonra yeniden açıldı.

Türkiye'nin önde gelen kulüplerinden olan Fenerbahçe sosyal medyada son dönemde sık sık sorunlarla karşılaşıyor. Daha önce de erişime kapanmasıyla gündeme gelen kulübün Instagram hesabına erişimlerde bugün de sorun yaşandı. 

Yarım saatlik aksaklığın ardından kulübün Instagram sayfasına erişim yeniden açıldı. Sarı lacivertlilerden henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Daha önce yaşanan sorunların ardından kulüp açıklamalarda bulunmuştu. 

Fenerbahçe profili erişime kapandı

fenerbahçe

Sarı lacivertlilerin hesabı kısa süreliğine de olsa erişime kapandı. Yarım saatlik aradan sonra hesap normale döndü. Daha önceki vakaların ardından Fenerbahçe yönetimi resmi Twitter hesabından bir paylaşım yapıp "Yıldızlarımızı sayan çıksın, Instagram kasıyor" ifadelerini kullanmıştı. Kadıköy ekibi bilindiği gibi son yıllarda yıldız sayısı konusunda ciddi itirazlarda bulunuyor.

Ülkemizi bu yıl futbolda Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmeyi amaçlayan Fenerbahçe, 27 Temmuz'da saat 20:00'de Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'i misafir edecek. İlk karşılaşma da Ukrayna'daki savaş nedeniyle ülkemizde oynanmış ve 0-0 sona ermişti. 

37
6
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
37
6
2
1
0