Flash'ın 6. Sezonuna Ait Görseller, Yeni Kostümü Ortaya Çıkardı

28
18
5
2
1
Özellikle DC Sinematik Evreni'ni sevenlerin beğenerek izlediği Flash, 5. sezonunun oldukça heyecan dolu bitmesinin ardından 6. sezonuyla hız kesmeden devam edecek. Yapımcılar, yayınlanan fotoğraflarla yine macera dolu bir sezon izleteceklerinin sinyallerini verdi.

Dizi severlerin merakla beklediği Flash, ekim ayında 6. sezonu ile izleyicileriyle buluşuyor. 5.sezonun oldukça heyecanlı bitmesi ile beraber hızlı bir açılış yapılması beklenirken, sezon içindeki crossover bölümleri de merak edilen bölümler arasında yer alıyor.

Daha sonra yayınlanacak olan Crisis on Infinite Earths crossover bölümüne oldukça heyecan dolu bir şekilde girilmesi planlanıyor. Bu sezon başı beladan kurtulamayacak olan Flash Takımı’nın, çekilecek olan crossover bölümünden önce çok vakti olmayacak.

flash

Yeni sezonda ne bekliyor?

Barry, Iris ve Cisco diğer arkadaşlarıyla beraber 8 Ekim’de yapılacak olan 6. sezon galası ile “Into the Void” adlı yeni yolculuğa başlayacaklar.

Geçtiğimiz günlerde The CW, 6. Sezon bölümlerinden bazı fotoğraflar yayınladı. Yeni sezondan önce internette yayınlanan diğer fotoğrafların aksine, CW’nin yayınladığı bu fotoğraflar diziyi takip edenlerin oldukça ilgileneceği ve görmeyi bekledikleri sahneleri içeriyor.

Takipçilerin en çok dikkatini çeken görüntüler ise Flash’ın yeni kostümü ve LaMonica Garrett’ın canlandırdığı, “The Monitor” olarak da bilinen Mar Novu karakterinin dönecek olması oldu.

İşte 6. sezondan dikkat çeken bazı fotoğraflar

Yeni kostümün fotoğrafları

Mar Novu

Kaynak : https://comicbook.com/dc/2019/09/16/the-flash-season-6-premiere-photos-suit/#5
28
18
5
2
1
Emoji İle Tepki Ver
28
18
5
2
1