Fortnite'ı Baştan Sona Değiştiren Chapter 2 Yayınlandı: İşte Tüm Yenilikler

74
14
9
7
7
Fortnite'ı Baştan Sona Değiştiren Chapter 2 Yayınlandı: İşte Tüm Yenilikler
Epic Games, popüler battle royale oyunu Fortnite’ın yeni 'sürümü' olan Fortnite: Chapter 2'yi resmen duyurdu. Yeni bir harita ve geliştirilmiş yeni oyun mekaniği başta olmak üzere pek çok iyileştirmeye sahne olan Fortnite: Chapter 2, oyunculara çok daha efektif bir battle royale deneyimi sunacak.

Battle royale türünün en iddialı yapımlarından biri olan Fortnite, 10 bölümden oluşan birinci sezonuna noktayı koydu. Bildiğiniz üzere oyunda çıkan bir kara delik Fortnite’ın tüm haritasını ortadan kaldırmıştı. Hatta fenomen oyunun resmi Twitter hesabından atılan tüm tweetler de silinmişti. Tabii ki bu son, aslında yeni bir şeyin başlangıcını temsil ediyordu. 

Oyuncuların bekledikleri müjdeyi nihayet veren Epic Games, Fortnite'ın 2. bölümüne ait ilk sinematik tanıtım videosunu yayınlandı. Yeni sezonda tam 13 farklı konuma ev sahipliği yapan yepyeni bir harita bizleri bekliyor olacak. 

Fortnite: Chapter 2 Fragmanı

Fortnite: Chapter 2’deki diğer yenilikler arasında; bot, balık tutma, yüzme ve daha fazlasını içeren su odaklı yeni oyun mekaniği, takım arkadaşlarınızı taşıyabilmenizi ve iyileştirmenizi sağlayacak “Bandage Bazookas” özelliği ve daha gerçekçi bir mücadele deneyimi için geliştirilmiş pek çok yeni oyun mekaniği bulunuyor.

Epic Games ayrıca Fortnite: Chapter 2 - Season 1 için yeni bir Battle Pass (Savaş Bileti) duyurdu. Savaş Bileti’nin oyuncuların aşama atlamasını kolaylaştıracak şekilde yeniden düzenleyen şirket, oyuncuların gerçekleştirdikleri görevler sonucunda toplamda 1500V-Papel kazanabileceklerini söylüyor. Oyuncular, Savaş Bileti’nden çıkardıkları paraları hem sonraki sezonunun Savaş Bileti’ni almak için hem de mağazadan bir şeyler almak için kullanabilecekler.

Fortnite: Chapter 2 - Season 1 Battle Pass (Savaş Bileti) Oynanış Videosu

Kaynak : https://gamingbolt.com/fortnite-chapter-2-officially-unveiled-features-new-map-improved-combat-and-more
74
14
9
7
7
Emoji İle Tepki Ver
74
14
9
7
7