Gamescom Öncesi Age of Empires Hayranlarını Heyecanlandıran Açıklama

19
10
2
2
1
Strateji ve savaş oyunlarının efsanesi Age of Empires'ın resmi Twitter hesabından yapılan duyuruda bugün gerçekleşecek Gamescom'da oyunla ilgili önemli bir açıklamanın geleceği belirtildi. Microsoft'un hangi Age of Empires oyununa dair açıklama yapacağı şu an için bilinmese de bu haber, Age of Empires hayranlarını sevindirmeye yetti.

Bir medeniyeti kurup hayatta kalmaya çalışırken medeniyetinizi geliştirmeye çalıştığınız efsane oyun Age of Empires, Age of Empires III'ten sonra uzun bir süre sessiz kalmıştı. Oynanış şekliyle birçok oyuna öncülük eden ve yaygınlığıyla birçok kişinin anıları arasında yer alan oyun, birçok hayranını da yeni bir oyun özlemi içerisine sokmuştu.

Strateji ve savaş kelimelerinin yanına 'oyun' eklendiği zaman akla ilk gelen oyunlardan biri olan Age of Empires'ın yeni oyunu yaklaşık iki yıl önce duyurulmuştu. Age of Empires IV isimli oyunun tanıtım videosundan sonra hayranlar, Age of Empires IV için yeni bir ümit taşımaya başlamıştı.

Microsoft'un YouTube kanalından paylaşılan oyun tanıtım videosu, Relic ve Microsoft iş birliği içerisinde hayata geçecekti. Age of Empires hayranlarının uzun bir süre bir açıklama beklemesinin ardından gözler, bugün gerçekleşecek olan Gamescom konferansına çevrildi.

Şu an için oyunla ilgili ne tür bir bilgi verileceğine dair net bir bilgi olmasa da Age of Empires'ın resmi Twitter hesabından paylaşılan tweete göre Age of Empires hakkında bir açıklama gelecek. Atılan tweette "Heyecan verici Age of Empires haberleri için mixer.com/xbox adresinde olun" ifadeleri yer aldı.

microsoft

Olasılıkları incelediğimiz zaman önümüzde Age of Empires IV ve Age of Empires II: Definitive Edition ile ilgili haberler alabileceğimiz ihtimalleri bulunduğunu görüyoruz. Dört yeni medeniyet ve üç yeni hikaye modunun oyuna ekleneceği Age of Empires II: Definitive Edition'ın hâlâ açıklanmayan birçok özelliği de beraberinde getirmesi bekleniyor.

Elimizde iki seçenek olsa da tamamen yeni bir oyun ya da tamamen yeni bir ortaklığın da açıklanması muhtemel. Şu an için her şeyin muğlak olduğunu, konferans başladıktan sonra konferansı yakından takip edeceğimizi söyleyebiliriz. Yeni haberler çıktıkça sizlere aktaracağız.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/microsoft-will-be-announcing-something-exciting-about-age-of-empires-at-gamescom/
19
10
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
19
10
2
2
1