God of War PC’de Nasıl Oynanır?

47
12
9
6
4
Bilgisayar oyuncuları PlayStation üzerindeki oyunların PC’de olmadığından dolayı her zaman yakınırlar. God of War PC’de ne kadar oynanamaz gibi gözükse de aslında bu mümkün. Bugün anlatacağımız bu bilgiler sayesinde ücretsiz bir şekilde PS Now üyeliği açıp bu üyelik üzerinden God of War, Red Dead Redemption 2 gibi büyük oyunları yüklemeye bile gerek kalmadan, düşük sistem gereksinimleriyle nasıl oynayabileceğimizi bu yazıda ayrıntılı bir şekilde göreceksiniz.

Bugün ilk olarak PS Now’da nasıl ücretsiz bir şekilde 1 haftalık bedava deneme sürümünü alacağımızı anlatacağız. Ardından aldığımız deneme sürümü ile birlikte bilgisayarda God Of War gibi büyük oyunları nasıl oynayacağımızın madde madde açıklamasını yaparak sizlere sunacağız. Bu işlem sayesinde her hafta 10 dakikanızı ayırarak sınırsız bir şekilde ücretsiz 600 oyunu bilgisayarınızda oynayabileceksiniz. 

PlayStation Now Türkiye bölgesinde resmi olarak destek vermediği için PlayStation UK hesabı açmamız gerekecek. Adımları görünce gözünüz korkmasın. Yukarıda da belirttiğimiz gibi işlemlere alıştıktan sonra on dakikanızı bile almayacak kadar kolay bir işlem. Dilerseniz ilk olarak PC'de God of War oynamak için karşılamanız gereken sistem gereksinimlerine bakıp işlemlere geçelim.

God of War PC ’de nasıl oynanır?

  • Adım #1: E-posta adresi belirleyin,
  • Adım #2: Postal Code adresinden posta kodu seçin,
  • Adım #3: PayPal UK hesabı açın,
  • Adım #4: PlayStation UK adresinden üyelik açın,
  • Adım #5: PlayStation hesabına PayPal adresinizi girin,
  • Adım #6: Ücretsiz PlayStation Now deneme sürümünü edinin,
  • Adım #7: PlayStation Now uygulamasını sitesinden bilgisayarınıza indirin,
  • Adım #8: PlayStation Now uygulamasında oturum açın,
  • Adım #9: God of War PC’de oynanmaya hazır. 

Adım #1: E-posta adresi belirleyin:

Tempmail

İşlemlere başlamadan önce üyelik açarken kullanacağınız e-posta adresini belirlemeniz gerekiyor. Bu aşamada hali hazırda kullanmakta olduğunuz Hotmail ya da Gmail uzantılı posta adreslerini kullanabilirsiniz. Ancak her hafta yeni hesap açmanız gerekeceği için Tempmail adresi üzerinden tek kullanımlık e-posta adresi almanızı tavsiye ediyoruz. Bu sayede her hafta ücretsiz PlayStation Now deneme sürümünü kolaylıkla edinebilirsiniz.

Adım #2: Postal Code adresinden postu kodu seçin:

Posta Kodu

Postal Code adresine gittikten sonra sayfada aşağı inerek dilediğiniz şehre tıkladığınızda karşınıza o şehrin posta kodu çıkacak. Posta kodu alma sebebimiz PlayStation UK hesabı açarken bize posta kodu soruluyor olması. PlayStation UK üzerinden hesap açarken posta kodu girilmesi zorunlu alanlardan biri.

Adım #3: PayPal UK hesabı açın:

PayPal

Paypal UK sitesine girip aldığınız posta kodu ile belirli yerleri doldurarak hesabınızı açın. Paypal UK hesabı açarken isim soy isim tarzı yerlere istediğiniz bilgiyi yazabilirsiniz. Telefon numarası yerini kafanızdan rastgele bir numara yapabilirsiniz, hiçbir sorun yaşamayacağınızdan emin olabilirsiniz. Bu işlemden sonra elinizde aktif bir PayPal UK hesabınız oluyor.

Adım #4: PlayStation UK adresinden üyelik açın:

PlayStation

PlayStation Now için açtığımız sayfada Account seçeneğine tıklıyoruz, Continue seçeneğine tıklayıp ONLINE ID ve Real Name ekliyoruz (rastgele yazabilirsiniz).

Adım #5: PlayStation hesabına PayPal adresinizi girin:

PlayStation

Wallet sekmesine tıklayıp Add PayPal diyoruz Agree and Continue diyip devam ediyoruz. Eğer hata vermezse şu ana kadarki işlemlerimizi başarıyla yaptığınızı anlayabilirsiniz. Hata verdiyse şu ana kadarki yaptığınız işlemlerin hepsini kontrol etmenizde fayda var.

Adım #6: Ücretsiz PlayStation NOW deneme sürümünü edinin:

PlayStation NOW

Bundan sonraki aşamamızda ise PlayStation UK sekmesini tekrar açıyoruz. Sol taraftan PlayStation NOW seçeneğini tıklayıp önümüze gelen sayfada 7 günlük deneme sürümünü başlat diyoruz. Artık ücretsiz 7 günlük PlayStation NOW hesabınızda aktif. Eğer aktif etmede bir problem yaşıyorsanız PlayStation ı açıp bu hesapla giriş yapıp ana ekrandan mağaza sekmesine tıklamanız gerekiyor. Ardından PlayStation NOW seçeneğine tıklayıp 7 günlük deneme sürümüne sahip olabilirsiniz.

Adım #7: PlayStation Now uygulamasını sitesinden bilgisayarınıza indirin:

Playstation NOW

Şimdi geldik PlayStation Now’da bulunan God Of War serisi dahil 600 oyunu nasıl oynayacağımıza. Öncelikle bu linke tıklayıp “Download the PC app” seçeneğinden kurulumumuzu yapıyoruz. Bu program sayesinde tüm oyunları bilgisayarınıza yüklemeden oynayıp eğlenebileceksiniz. 

Adım #8: PlayStation Now uygulamasında oturum açın:

Playstation NOW

Kullanıcı girişimizi de yapınca oyunları dilediğimizce kontrol edebileceğiz. Oyunları açarken kolu bağladığınızda sizi birkaç aşamadan geçirecek ve oyununuzu başlatacak sistem. Bilgisayarınızda bu oyunları oynayabilmek için bir adet PlayStation kontrolcüsüne ihtiyacımız var.

Adım #9: God of War PC’de oynanmaya hazır:

God of War

Oyunları bilgisayarımıza indirmeden sadece uygulamayı açarak kolay bir şekilde işlemi tamamlayabiliriz. Bu uygulamayı kullanırken sürekli olarak bir internet ağına ihtiyacımız olduğunuz unutmamamız gerekiyor. 7 gün sonra tekrar aynı hesabı açmak istediğimizde maalesef oyunlara kaldığımız yerden devam edemiyoruz. Bu yüzden kütüphanenize eklediğiniz God of War serisi gibi hikaye oyunlarını bir hafta içerisinde bitirmenizi tavsiye ederiz.

Bir hafta içinde oyunları bitirmediğiniz takdirde kaydettiğiniz tüm ilerleme silinecek, oyunları baştan sona tekrar oynamak durumunda kalacaksınız. Tabii God of War dışında Injustice, The Last of Us, Spiderman, Just Cause 4, Red Dead Redemption 2, Rainbow Six Siege, Watch Dogs 2 ve Metro Exodus gibi oyunları da bu sistemde oynamanın mümkün olduğunu hatırlatmış olalım.

God of War PC sistem gereksinimleri (PS Now):

Minimum:

  • Windows 7 (SP 1), 8.1 veya 10
  • Core i3 2,0 GHz
  • 300 MB boş alan
  • 2 GB RAM
  • Ses kartı; USB port

Önerilen:

  • Windows 7 (SP 1), 8.1 veya 10
  • 3,5 GHz Intel Core i3 veya 3,8 GHz AMD A10 veya daha hızlı
  • 300 MB veya daha fazla boş alan
  • 2 GB veya daha fazla RAM
  • Ses kartı; USB port
47
12
9
6
4
Emoji İle Tepki Ver
47
12
9
6
4