Google, Stadia’yı Deneyen İlk Oyuncuların Verdiği Tepkileri Paylaştı (Video)

40
16
3
1
0
Google, Stadia’yı Deneyen İlk Oyuncuların Verdiği Tepkileri Paylaştı (Video)
Google Stadia’nın çıkmasına çok az bir zaman kaldı. Oyun dünyasına büyük bir yenilik getirecek olan bulut tabanlı platform, Gamescom 2019’da oyunculara denetildi. Google, oyuncuların Google Stadia hakkındaki ilk tepkilerini ise Twitter’dan paylaştı.

Google’ın bulut tabanlı oyun platformu Google Stadia, tanıtıldığı günden bugüne oyuncularda büyük heyecan uyandırmaya devam ediyor. Google Stadia’nın bu yılın sonlarına doğru piyasaya giriş yapacağı konuşuluyor. Neredeyse hazır olan platform için Google, Gamescom 2019’daki devasa standında Google Stadia’yı deneyimlemek isteyen oyunculara demolar sundu. Oyuncuların Google Stadia’yı denedikten sonraki tepkiler ise Google tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

@GoogleStadia Twitter hesabından paylaşılan birkaç videoda Google, bu oyun hizmetini ilk kez deneyimleyen oyuncuların, Google Stadia hakkında ne düşündüklerini bulmuş gibi. Resmi bir tanıtım videosu olduğu için kırpılma ihtimali de olan videoda, Google Stadia’yı deneyimleyen oyuncuların genel olarak olumlu geri bildirim verdikleri görülüyor.

Oyuncular, genel olarak Stadia'dan memnun:

Videodaki oyunculardan ilki, hizmetin iyi bir deneyim sunduğunu ve oyun akışının iyi olduğunu belirtti. Başka bir oyuncu ise platformun geleceğinin parlak olduğunu ve en az bir PC’de oynamak kadar iyi bir deneyim yaşattığını açıkladı. Bir başka oyuncu da Google Stadia’nın oyuncuları sürekli donanım güncellemelerinden kurtardığını ve büyük bir potansiyel olduğunu söyledi.

Google Stadia’nın genel erken izlenimleri çoğunlukla bu yorumları yansıtıyor. Twitter'da yapılacak hızlı bir arama ile Google Stadia’nın “beklenenden daha iyi” olduğunu söyleyen kullanıcıları bulunabilir. Hatta Twitter’daki bir kullanıcıya göre Google Stadia’da oynadığı Mortal Kombat oyununda fark edilecek kadar bir gecikme yaşanmadı.

Kaynak : https://9to5google.com/2019/08/25/google-stadia-early-impressions-gamescom/
40
16
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
40
16
3
1
0