Bir Hip Hop Grubundan GTA 6'nın Çıkış Tarihine Göz Kırpan Paylaşım

69
25
13
11
5
Bir süredir farklı sızıntılarla karşımıza çıkan GTA 6 hakkında yeni iddialar ortaya çıktı. Bir Hip Hop grubu olan City Morgue'nin Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda, Rockstar ile olan iş birliklerine dair bir görsel yer alıyordu. Grup, tarih olarak ise gelecek yaz dönemini işaret etti.

Dünyanın en popüler oyun serilerinden olan Grand Theft Auto’nun (GTA) son oyunu GTA 5, günümüzden yaklaşık 6 yıl önce 17 Eylül 2013 tarihinde piyasaya sürülmüştü. Son oyunun ardından GTA serisi için uzun bir dinlenme sürecine giren Rockstar, görünüşe göre bu sessizliğini yakın bir zamanda bozacak.

Bir süredir gerek Rockstar’ın iş ilanı gerekse farklı kaynakların yaptığı paylaşımlar sayesinde GTA 6 hakkında ipuçları öğreniyorduk. Yaşanan son hadisede ise bir Hip Hop grubu olan City Morgue, Instagram hesabından oyunun çıkış tarihiyle ilgili olduğu düşünülen bir paylaşımda bulundu. Grubun Instagram hikayesinden paylaştığı gönderide, Rockstar ile olan iş birlikleri için gelecek yaz işaret edildi.

Grubun Instagram’dan yaptığı paylaşım heyecanlandırdı:

GTA 6 çıkış tarihi

 “Peki bir Hip Hop grubu nasıl oluyor da GTA 6’nın çıkış tarihini biliyor” diyecek olursanız da iddialara göre bu grup, serinin gelecek oyununda yer alacak olan bazı oyun içi müziklerin yapımı üstleniyor. Bir kullanıcının “Bu gerçek mi?” sorusu üzerine “Evet” şeklinde cevap veren Righteous P, iş birliğinin ne zaman açıklanacağı içinse “Yakında” dedi.

Şu aşamada Hip Hop grubu City Morgue’nin görselin üzerine “Summer 2020” yazarak yaptığı paylaşım, Rockstar ile olan başka bir iş birliğini işaret ediyor olabilir. Hal böyle olunca paylaşımın GTA 6’yı mı yoksa başka bir ortaklığı mı ele aldığı net olarak bilemiyoruz. Bu noktada grubun ilerleyen günlerde konu hakkında daha detaylı açıklamalarda bulunabileceğini varsayabiliriz.

Steam üzerinden aktif olarak oynanan oyunların başında gelen GTA 5, her ne kadar senaryo moduyla artık çok fazla oyuncu çekmese de online moduyla halen daha oldukça tutuluyor. Oyunun süregelen bu başarısı ise Rockstar’ın yeni oyun için oldukça rahat davranmasını sağlıyor. Son olarak GTA 6’nın ne zaman geleceği bilinmez ancak bu süreçte yaşanan tüm gelişmeleri takip edeceğimizi de belirtelim.

Kaynak : https://www.bleedingcool.com/2019/11/11/wait-did-this-hip-hop-group-just-leak-the-grand-theft-auto-6-release-date/
69
25
13
11
5
Emoji İle Tepki Ver
69
25
13
11
5