Oyunseverler, Bu Gerekçeyle GTA 6'nın 3 Aralık’ta Duyurulacağına İnanıyorlar

112
29
19
14
13
Oyunseverlerin bir süredir bekledikleri GTA 6 ile ilgili yeni bir gelişme yaşanıyor. Hayranlar, GTA 6'nın aralık ayında Sony tarafından düzenlenecek etkinliklerde duyurulabileceğini düşünüyorlar. GTA 5'in duyurusunun da benzer bir şekilde yapılmış olması, kafaları karıştırıyor.

Japonya merkezli teknoloji devi Sony, 3 Aralık'ta "PlayStation Ödülleri" etkinliğine ev sahipliği yapacak. Etkinlikler kapsamında hem gündeme ilişkin açıklamalar yapılacak hem de 2019 yılında en çok satan PlayStation oyununa ödül verilecek. Bu etkinlik için geri sayım sürerken, ortaya çok ilginç bir iddia atıldı. Bazı oyunseverler, bu etkinliklerde Rockstar Games'in de sahne alacağına ve GTA 6'yı duyuracağına inanıyorlar.

Rockstar Games'in GTA 6 üzerinde çalıştığı su götürmez bir gerçek. Ancak şirket, bugüne dek konuyla ilgili hiçbir açıklama yapmadı. Rockstar Games'in neden böyle bir tavır takındığı bilinmiyor fakat GTA 6'nın artık duyurulması gerekiyor. Bunun nedeni ise GTA 5'in 2013 yılında piyasaya sürülmüş olması. Her ne kadar GTA 5 hala popüler bir oyun olsa da oyunseverler, bir an önce GTA 6 ile tanışmak istiyorlar.

GTA 6

Rockstar Games, popüler oyunlarını genelde belirli zaman aralıklarıyla piyasaya sürmeyi tercih eden bir şirket. Tüm oyunseverlerin de beklentisi bu yönde ancak şirket, bu kez birazcık gecikmeye başlamış durumda. Çünkü GTA 5 piyasaya sürüleli 6 yıl oldu fakat Rockstar Games, GTA 6 ile ilgili hala herhangi bir açıklama yapmadı. Bu da oyunseverlerin kafasını ciddi anlamda karıştırıyor.

Peki Rockstar Games, GTA 6'nın duyurusunu neden PlayStation Ödüllerinde yapsın? Aslına bakacak olursak bu, Rockstar Games için mantıklı bir tarih olabilir çünkü PlayStation Ödülleri, 2019 yılının son büyük oyun etkinliği. Eğer Rockstar Games, bu tarihi de atlayıp umutları 2020 yılına ertelerse işler biraz daha karmaşık bir hal alabilir. Çünkü 2020 yılında hem yeni bir Xbox hem de yeni bir PlayStation'la tanışacağız.

Rockstar Games

GTA 6'nın duyurusunun 2020 yılına kalması, oyunseverlerin beklentilerini az da olsa kıracak gibi görünüyor. Çünkü oyunun 2020 yılına ertelenmesi, GTA 6'nın yeni oyun konsolları için hazırlanacağı fikrini ortaya koyuyor. Fakat oyunseverler, şu an için hem PlayStation 4 hem de Xbox One'dan fazlasıyla memnunlar ve yeni oyun konsolları, şu an için çok da bir anlam ifade etmiyor.

Konuyla ilgili olarak ilginç bir detaya daha bulunuyor. Rockstar Games, GTA 5'in duyurusunu E3 2013 etkinliklerinde Sony'nin basın toplantısı sırasında yapmış ve GTA 5'in PlayStation 4'e geleceğini müjdelemişti. Şimdi yine benzer bir etkinlik, Rockstar Games ile Sony'yi bir araya getirebilir gibi görünüyor. Ancak bu durum, 3 Aralık'tan önce çok büyük bir ihtimalle bilinemeyecek.

Kaynak : https://gamerant.com/gta-6-announce-when/
112
29
19
14
13
Emoji İle Tepki Ver
112
29
19
14
13