Çizgi Filmlerin Hiç Bilmediğimiz Akıl Almaz Finalleri!

Çocukken hayranı olduğumuz çizgi filmler aslında bilmediğimiz ilginç sonlarla bittiler. Öyle ki bilseydik, çocukken psikolojimiz bozulabilirdi!

İnternet daha günümüzdeki halini almamış ve dijital video içeriklerine denk gelmek pek de mümkün değilken çocukluğumuzun en büyük eğlencesi televizyonun karşısına geçip çizgi film seyretmekti.

Çocukluğumuzda keyifli vakit geçirmemizi sağlayan bu çizgi filmler genellikle toz pembe ilerlese de ne yazık ki çizgi filmlerin sonu hiç de beklediğimiz gibi olmamış. Öyle ki aralarında çocukken izleyeseydik psikolojimize zarar verebilecek sonlar bile var. Öyle ki birçok çizgi filmin sonu müstehcenlik, şiddet ve korku gibi içeriklere sahip olduğu için ülkemizde yayınlanmamış.

İşte hayranı olduğumuz çizgi filmlerin akıl almaz finalleri!

Tom ve Jerry

Hem Tom hem de Jerry iki kızı sevmektedir ancak kızlar Tom ve Jerry'e yüz vermemektedir. Bu durum üzerine aşk acısı çeken Tom ve Jerry, bir tren yoluna oturarak üzgün bir şekilde intihar ederler.

Şeker Kız Candy

Şeker Kız Candy çizgi filminin sonu ise karmaşık Brezilya dizilerini andıracak nitelikte. Candy'nin sevgilisi attan düşüp ölüyor ve Candy bunun üzerine Terry isimli birisiyle birlikte oluyor. Ancak Terry, Candy'i aldatarak başkasıyla evleniyor ve Candy de bu durum üzerine ölen sevgilisinin dayısıyla evleniyor.

Cedric

Sürekli 8 yaşında olan sarışın çocuk Cedric, çizgi filmin sonunda 28 yaşına geliyor ve Chen ile arası bozuluyor. Chen ile arası bozulan Cedric, sarhoş olup Chen'in kapısına dayanıyor ve Chen'e tecavüz ediyor. Bir çocuk içeriğinden yetişkinlere yönelik senaryoya geçen Cedric'in senaristi ise diziyi "8 yaşındaysanız hayat çok güzel ama 28 yaşınıza geldiğinizde işler değişiyor" diyerek bitirmiş. Cedric'in final bölümü müstehcenlik ve olumsuz davranışlar içerdiğinden dolayı Türkiye dahil birçok ülkede yayınlanmamış.

Winnie The Pooh

Bu kadar efkar yeter, araya bir tane de mutlu son sıkıştıralım. Winnie The Pooh çizgi filminin sonunda Piglet ve Winnie dünya evine giriyor. Hayırlı olsun. :)

Bugs Bunny

Sevimli dişlek tavşanımız Bugs Bunny, artık Duffy Duck'a karşı sabredemiyor ve bir katil oluyor. Çizgi filmin son bölümünde Bugs Bunny, Duffy Duck'ı parçalarına ayırarak göle atıyor. Ancak bu hazin son birçok ülkede çocukların psikolojisini etkilememek adına yayınlanmamış.

Johnny Bravo

Tüm çizgi film boyunca bakımlı bir erkek olan Johnny, en sonunda kızların kendisine ilgi göstermemesinden ve birdaha hiç göstermeyeceğinden yakınarak eşcinsel oluyor. Ne diyelim ki, adının hakkını verememiş.

Sünger Bob

Sevilen çizgi filmin son bölümü ne yazık ki Sünger Bob'un hayatı ve kişiliği kadar renkli değil. Sünger Bob'un ilk yayın dönemindeki (2008 yılı) son bölümünde Yengeç Restoran'da yangın çıkıyor ve çıkan yangında Sünger Bob ile Patrick hayatını kaybediyor. Ancak bu final birçok ülkede gösterilmezken bu hikaye atlanarak Sünger Bob'un yeni bölümleri hala bazı ülkelerde Nickeledon kanalından yayınlanmaya devam ediyor.

Kaptan Tsubasa

Bir türlü bitmeyen saha ile aklımıza kazınan Tsubasa da ender mutlu sonla biten çizgi filmler arasında. Tsubasa, çalıştırdığı takımı üst üste dünya şampiyonu yapıyor ve mezun olduktan sonra Japonya'dan ayrılarak kariyerini Brezilya'da devam ettirme kararı alıyor.

Taş Devri

Listedeki çizgi filmlere göre sonu daha fazla bilinen Taş Devri'nin son bölümünde Barny'nin oğlu Bambam ve Fred'in kızı çakıl evleniyor. Bu evliliğin sonucunda ikiz bebekleri oluyor.

Sylvester ve Tweety

Hikayenin sonunda Sylvester bir kabus görüyor ve uyandığında da Tweety'nin kaybolduğunu düşünüyor. Tweety'nin kaybolmasından endişe duyan Sylvester, Tweety'i bulduğunda ise öpüşüp barışıyorlar.