HBO'da Yaprak Dökümü: Game of Thrones Finalinden Sonra Üyelikler İptal Ediliyor

53
6
5
4
3
Game of Thrones'un 8. sezonu ile bazı izleyicilerin tepkisini toplayan HBO'nun başına bu sefer, üyelik iptalleri dert oldu. Final bölümünden sonra Google'da, "cancel HBO" (HBO iptali) araması yükselişe geçti.

Game Of Thrones takipçilerinin bildiği gibi, dizi geçtimiz günlerde yayınlanan final bölümü ile televizyonlara veda etti. HBO 8. sezonun sonuna doğru, final bölümü dahil olmak üzere birçok izleyicisinin tepkisini topladı. Bu konuda geçtiğimiz günlerde başlatılan imza kampanyası bugün 1,5 milyon imzayı aştı.

Konu hakkında yorumsuz kalan HBO’ya tepkilerini göstermek isteyen izleyicilerin gerçekleştirdiği bir olay mı bilinmez, Google aramalarında “how to cancel HBO” (HBO nasıl iptal edilir) araması patlama yaşadı.

HBO Başkanı Casey Bloys ile yapılan Deadline röportajında Bloys, HBO’ya sadece Game of Thrones’u takip etmek için üye olan izleyicilerin dizi bittikten sonra üyeliklerini iptal etmek isteyeceklerini ve zaten bunun beklenen bir şey olduğunu söyledi.

“Cancel HBO” anahtar kelimesinin Google üzerinde, dizinin ilk yayınlandığı tarihten itibaren en çok arandığı zamanın günümüz olduğu gözükmekte.

Kaynak : https://bgr.com/2019/05/23/how-to-cancel-hbo-google-searches-spike-after-game-of-thrones-finale/
53
6
5
4
3
Emoji İle Tepki Ver
53
6
5
4
3