Hepsiburada, Kasım İndirimlerinde En Çok Satılan Telefonu Açıkladı: Paramız Anca 3 Yıllık Telefona Yetti…

21
4
4
2
2
Hepsiburada, kasım ayı boyunca süren indirimlerde en çok satan telefon modellerini açıkladı. 2019'da piyasaya sürülen iPhone 11, listenin zirvesinde yer aldı.

Kasım indirimleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir ilgiyle karşılandı. Özellikle içinde bulunduğumuz ekonomik koşullardan kaynaklı alışveriş çılgınlığıyla e-ticaret platformları, yeniden rekor sayıda satış gerçekleştirdi.

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformu Hepsiburada da Kasım İndirimleri’ne dair verileri paylaştı. Veriler arasında Türkiye’de en çok satılan telefon modelleri de yer aldı. Fakat tablo, biraz üzücüydü.

2019’da çıkan iPhone 11, en çok tercih edilen telefon oldu:

iphone 11 hepsiburada

Hepsiburada tarafından paylaşılan verilere göre Kasım İndirimleri’nde en çok satan telefon modeli iPhone 11 oldu. 2019 yılında piyasaya sürülen iPhone 11, günümüzde piyasadaki Apple telefonlar arasında en düşük fiyata sahip model olarak öne çıkıyor.

Öte yandan en çok satılan telefonlar arasında iPhone 11’i takip eden modeller, Xiaomi Redmi Note 11 Pro ve 2021’de piyasaya sürülen iPhone 13 olarak açıklandı. Yeni iPhone 14 serisi, ilk üç arasında yer alamadı.

Satışlar, geçtiğimiz yıla göre neredeyse iki kat arttı:

hepsiburada

Hepsiburada, 1-28 Kasım tarihleri arasında verilen siparişlerin sayısının geçtiğimiz yıla göre 1,7 kat artış gösterdiğini açıkladı. Satılan ürün adedi 30 milyon olarak belirtilirken, toplam 207 bin kampanya düzenlendiği paylaşıldı.

Müşterilerin alışveriş yapmayı tercih ettikleri saat aralığıysa 20.00 – 23.00 olarak belirtildi. 20.00 – 21.00 arasında özellikle temel tüketim ve süpermarket alışverişi yapıldığı, 22.00’dan sonra ise en çok giyim, sağlık-güzellik ve spor malzemelerinden alışveriş yapıldığı paylaşıldı. Kitap alışverişi ise en çok öğlen saatlerinde yapıldı.

Air Fryer furyası artarak devam ediyor:

Son dönemin en popüler mutfak ürünlerinden Air Fryer, Kasım İndirimleri boyunca 50 bin adet satışa ulaştı. Küçük ev aletleri kategorisinde Air Fryer’ı takip eden ürünler ise elektrikli süpürge, robot süpürge ve Türk kahvesi makinesi oldu.

En çok satış yapılan iller İstanbul, Ankara ve İzmir:

Kasım İndirimleri’nde en çok satış yapılan iller İstanbul, Ankara ve İzmir olarak açıklandı. Bu üç ili sırasıyla Bursa, Konya ve Gaziantep takip etti. Geçen yıla göre en fazla sipariş artışı ise toplam 8 kat ile Hakkari, Sinop, Kırklareli, Kastamonu, Sivas ve Erzincan’daki satıcılar tarafından kaydedildi.

Alışverişlerin %50’sinin ödemesi ertelendi:

Hepsiburada, bu indirim döneminde kullanıma sunduğu “Şimdi Al Şubatta Taksitle Öde” kampanyasıyla büyük başarıya ulaştı. Taksitli alışverişlerin yarısı, bu kampanya ile gerçekleştirildi.

Kaynak : https://webrazzi.com/2022/11/29/hepsiburada-kasim-indirimlerine-dair-verileri-paylasti-30-milyon-adet-urun-satildi
21
4
4
2
2
Emoji İle Tepki Ver
21
4
4
2
2