4
3
0
0
0

Son zamanlarda masaüstü oyun bilgisayar toplamak, donanım fiyatlarındaki artış nedeniyle zor bir iş haline geldi. Biz de bu videomuzda İnce Hesap ile birlikte uygun fiyat - performans canavarı bir bilgisayar toplamaya karar verdik. Peki sizin de dilediğiniz donanımlarla özelleştirebileceğiniz sistemde biz hangi parçalara yer verdik?

Ekran kartı

Topladığımız sistemde Asus Dual 8 GB’lık Radeon RX6600 ekran kartını kullandık. Çift fanın kullanıldığı bu ekran kartında aynı zamanda bir soğutma bloğu bulunuyor. RX6600’ün en iyi yanlarından biri ise yük altındayken bile sessiz çalışması.

İşlemci

Sistemimizde AMD Ryzen 5 5500 işlemcimize yer verdik. Bu işlemci ile sahip olduğu 6 Core 12 Thread ve 19 MB önbellek sayesinde ideal bir performans yakalayabiliyorsunuz.

Ayrıca sistem özelleştirmeleri bölümünden 5600x ve 5600 gibi işlemcilerde ek indirim yer alıyor.

Anakart

Gelelim anakart tarafına. Anakart seçimimizi Asus’un Micro ATX boyutunda 2 ram slotu ve M2 desteğe sahip modelinden yana kullandık. Bu anakart, 4400 MHz bellek frekans hızına kadar destek

Ram

Sistemimize XPG’den 8 GB ve 3200 MHz’lik 2 adet ram kullandık. Bunları 8+8 gb olarak konumlandırdığımız için çift kanal bellek teknolojisini de kullanabileceğiz.

Şimdi bu videomuzu izleyerek topladığımız sistemin Valorant, PUBG, CS:GO, Valheim gibi popüler oyunlardaki testlerine ulaşabilir, sormak istediklerinizi ve fikirlerinizi yorumlar bölümünde belirtebilirsiniz.

Sistemi incelemek ve satın almak için burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

4
3
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
3
0
0
0