Hızlı ve Öfkeli Serisine Efsanevi Bir Veda Olacak: 10. ve 11. Filmin Yönetmeni Açıklandı

48
10
7
2
1
Hızlı ve Öfkeli efsanesinin ana serisini sona erdirecek 10 ve 11. filmlerin Justin Lin tarafından yönetileceği ifade edildi. Lin, Şu ana kadar vizyona giren Hızlı ve Öfkeli filmlerinin yarısının yönetmen koltuğunda oturuyordu.

The Hollywood Reporter tarafından aktarılan bilgilere göre daha önce Hızlı ve Öfkeli, Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Drift, Hızlı ve Öfkeli 5, Hızlı ve Öfkeli 6 ve son olarak bu yıl vizyona girmesi planlanan ancak COVID-19 pandemisi nedeniyle 2021’e ertelenen Hızlı ve Öfkeli 9 filmini yöneten Justin Lin, serinin 10. ve 11. filmlerinde de yönetmen koltuğunda oturacak.

Hızlı ve Öfkeli serisinin baş karakterlerinden Dominic Toretto’yu canlandıran tecrübeli oyuncu Vin Diesel, daha önce yaptığı açıklamada serinin 10. filminin 1 ve 2 şeklinde iki ayrı bölüm olarak yayınlanacağını ve şu an için 19 yıllık maziye sahip olan film serisini sona erdireceğini ifade etmişti. Görünüşe göre serinin finalinin sorumluluğu, ilk 6 filmden dördünü yöneten Justin Lin’in üzerinde olacak.

Hızlı ve Öfkeli 11, ana serinin sonu olacak; spin-off’lar ise devam edecek

hızlı ve öfkeli 9

Hızlı ve Öfkeli 11, ana serinin sonu olsa da Hızlı ve Öfkeli evreninden yan yapımlar (spin-off) görmeye devam edeceğiz. Dwayne Johnson, geçtiğimiz nisan ayında yaptığı açıklama ile serinin ilk spin-off’u olan Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw’un devam filmi için çalışmaların başladığını aktarmıştı. Ayrıca serideki kadın oyunculara odaklanacak ikinci bir spin-off hakkında planlar olduğu da biliniyor.

Hızlı ve Öfkeli serisinin yapımcısı konumunda bulunan Neal Moritz ve Vin Diesel, daha çok gerçekleştirdikleri açıklamalarda Hızlı ve Öfkeli 10/11’in seri için destansı bir final sunacağını ortaya koyarken, spin-off yapımları da destekleyeceğini ifade etmişti. Yeni bir salgın dalgası gelmediği takdirde Hızlı ve Öfkeli 9, 28 Mayıs 2021’de beyaz perdede olacak.

Hızlı ve Öfkeli 9 fragmanı

Kaynak : https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/justin-lin-to-direct-final-two-fast-furious-movies
48
10
7
2
1
Emoji İle Tepki Ver
48
10
7
2
1