HarmonyOS 3.0'dan İlk Ekran Görüntüleri Paylaşıldı: İşte Huawei Telefonlara Gelecek Bazı Yenilikler [Video]

35
18
7
2
1
Çinli teknoloji devi Huawei, HarmonyOS 3.0 işletim sistemini ilk kez gösteren bir video yayınladı. Huawei'nin yöneticisi Richard Yu tarafından paylaşılan videoda telefonlara gelecek yeniliklerden bazılarına da yer verildi.

Son aylarda ABD’nin yasaklarına rağmen bulunduğu pazarlarda payını artırmayı sürdüren Huawei, önümüzdeki günlerde telefonlarına yeni işletim sistemi sürümü getirecek. HarmonyOS 3.0 olacak yeni işletim sisteminin telefonlara pek çok özelliği getirmesi beklenirken bugün, Huawei tarafından işletim sisteminin ilk görüntüleri paylaşıldı.

Huawei tarafından paylaşılan videoda işletim sisteminin telefonlara getireceği yeni ana ekran ve widget düzenlemeleri, animasyonlar ve el hareketleriyle kontrol gibi detaylar yer aldı. Huawei’nin videosu ve videodan öne çıkanlardan bazıları şu şekildeydi:

Huawei tarafından paylaşılan HarmonyOS 3.0 videosu:

Huawei’nin paylaştığı yeni video, ana ekran, geliştirilmiş uygulama parçacıkları ve uygulama hizmetleri widgetlarını göstererek başlıyor. Bununla birlikte ilerleyen saniyelerde bir ekrandan diğerine geçerken gösterilen animasyonların oldukça yumuşak olduğu görülebiliyor.

harmonyos 3.0

Bununla birlikte HarmonyOS 2.0’ın en sevilen özelliklerinden birisi olan Smart Folders (Akıllı Dosyalar) özelliği, HarmonyOS 3.0’da geliştirilmiş olarak yer alacak. Kullanıcılar, klasörlerini uygulamaları ızgara üzerinde dizmek yerine doğrudan tek sıradan oluşacak şekilde düzenleyebilecek.

harmonyos 3.0

Huawei, videodaki özelliklerin yanı sıra güvenlik güncelleştirmelerini ve ekosistem iyileştirmelerini de sunacak yeni işletim sistemini 27 Temmuz’da tanıtılacak. Bu etkinlikte işletim sistemiyle birlikte gelecek tüm özellikler de gün yüzüne çıkacak.

Kaynak : https://www.huaweicentral.com/heres-our-first-look-at-harmonyos-3-0-for-smartphones-video/
35
18
7
2
1
Emoji İle Tepki Ver
35
18
7
2
1