Huawei, Yeni Nesil Kablosuz Hoparlörü 'Sound'u Türkiye'de Satışa Sundu

23
6
1
1
1
Huawei, akustik sektörünün önde gelen isimlerinden Devialet ile birlikte geliştirdiği yeni kablosuz hoparlörü Sound'u Türkiye'de satışa sundu. Üst düzey bir kablosuz hoparlör olan Huawei Sound'un her bütçeye uygun bir fiyata sahip olduğunu söylemek zor.

Huawei, daha önce de 2019 yılında Huawei Sound X için güçlerini birleştirdiği Devialet ile birlikte geliştirdikleri yeni üst düzey kablosuz hoparlörü Sound'u geçtiğimiz aylarda resmen duyurmuştu. Bu "premium" kablosuz hoparlör şimdi, Huawei Çevrimiçi Mağazası üzerinden Türkiye'de de satışa sunulmuş durumda.

Yeni nesil Huawei Sound, iki dev arasındaki ortaklığın son ürünü oldu. Son dönemde firmanın bütün yüksek ses çıkışına sahip hoparlörlerinde daha iyi ses derinliği için Devialet patentleri kullanılmıştı. Yeni versiyon görece daha küçük olmasına rağmen geliştirilmiş tüm gövde ses derinliği teknolojisiyle geliyor.

Huawei ve Devialet’ten yeni ortaklık

huawei sound

Yeni nesil üründe 4 hoparlörlü akustik tasarım kullanılıyor. Bu hoparlörlerden biri 40 wattlık woofer olurken diğer üç hoparlör ise 5 watt güce ihtiyaç duyuyor. İki pasif radyatörün karşılıklı geri dönen ses dalgalarını bastırarak temiz bir ses çıkışı sağladığı Devialet tasarımı sayesinde hoparlörler, gösterişsiz yapısını göz ardı etmeyi sağlayacak ses kalitesine erişiyor.

Yeni teknoloji sayesinde hoparlörlerden çıkan seste titreşim oldukça az, bozulma da düşük oluyor. 90 desibele kadar olan ses ihtiyaçları bu sistem sayesinde yüksek kalite ile çözülebiliyor. Daha yüksek desibelde ise bozulma kendini göstermeye başlıyor.

Bası hissetmek

huawei

Her zaman için güçlü basslara sahip olan Huawei hoparlörlerin bu özelliği yeni nesilde de korunuyor. Yeni 1 woofer + 2 pasif birim yapısı sayesinde hem woofer hem de pasif radyatörleri kontrol edebilmek mümkün oluyor. Böylece düşük desibellerde bile basları güçlü şekilde duyabilmek mümkün hale geliyor.

Yeni sistemde her biri 120 derece açıya sahip 3 hoparlör yer alıyor. Bu sistemde hoparlörler birbirleriyle etkileşime geçerek, dinleyici konumunu saptıyor ve optimal deneyim için kendilerini kalibre edebiliyor. Ayrıca sistemde dört farklı ses efekti de bulunuyor.

Huawei Sound fiyatı

Haberimizin başında da aktardığımız üzere Huawei Sound, üst seviye bir kablosuz hoparlör ve ses deneyimi kadar fiyatıyla da bunu anlayabiliyorsunuz. Siyah renk seçeneği ile kullanıcıların karşısına çıkan Huawei Sound'un fiyatı, Huawei Çevrimiçi Mağaza'da 2.499 TL olarak açıklanmış durumda. 

Kaynak : https://www.prnewswire.co.uk/news-releases/huawei-sound-s-new-speaker-co-engineered-with-devialet-a-new-era-for-wireless-hi-fi-870817484.html
23
6
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
23
6
1
1
1