Huawei Mate 30 Serisinin Gerçek Görüntüleri Ortaya Çıktı

54
13
6
4
3
Huawei'nin yaklaşmakta olan yeni serisi için çalışmalar sürerken, kutularından çıkartılmış olan cihazların görüntüleri paylaşıldı. Weibo'da yayınlanan görsellere göre Mate 30 Pro'nun, Mate 30'a oranla boyut olarak biraz daha küçük olacağı görülebiliyor.

Çinli teknoloji devi Huawei, iki gün sonra Almanya'nın Münih kentinde düzenleyeceği etkinlik için gün saymaya devam ederken, şirketin yeni amiral gemi serisi Mate 30'la ilgili sızıntılar bitmek bilmiyor. Hatırlanacağı üzere dün, Huawei'nin yeni Mate 30 serisine ait modellerin basın görselleri sızdırılmıştı. Şimdiyse Huawei Mate 30 ve Huawei Mate 30 Pro modellerinin farklı renklerinin bulunduğu gerçek görseller ortaya çıktı.

Huawei Mate 30 ve Mate 30 Pro modelleri, Çin'in en büyük sosyal medya platformu olan "Weibo"da ortaya çıktı. Görüntülere göre Huawei, Mate 30 Pro'da çok sayıda ancak hepsi de koyu olan renkler kullanacak.

İşte Huawei Mate 30 serisinin gerçek görüntüleri

Huawei Mate 30

Ortaya çıkan görsellere göre Huawei Mate 30 Pro, tamamı koyu renklerden oluşan 4 farklı renk seçeneğiyle piyasaya sürülecek. 

Huawei Mate 30 Pro

Fotoğrafları çeken kişiler, Huawei Mate 30 Pro'nun kavisli ekranının nasıl kullanılabileceğini de ortaya koyuyorlar. Dilerseniz şimdi de Huawei Mate 30 Pro'nun kavisli ekranını çalışırken görelim.

Huawei Mate 30 Pro

Paylaşılan görüntüler arasında en dikkat çekici olanıysa Mate 30 ve Mate 30 Pro'nun maket halleri. İlginç bir şekilde Mate 30 Pro, Mate 30'a göre biraz daha küçük görünüyor.

huawei

Bu durum bir göz yanılması ya da maketlerde bulunan bir ölçek problemi olabilir. Dolayısıyla Mate 30 Pro'nun daha küçük bir yapıda olacağını doğrulamak için Huawei tarafından yapılacak resmi açıklamaları beklememiz gerekiyor.

Bu fotoğraflarla birlikte Huawei Mate 30 serisinin genel görünümü anlaşılmış oldu. Ancak yine de Münih'te düzenlenecek etkinlik, Huawei'nin yeni amiral gemisi serisi için çok büyük bir önem arz ediyor. Bunun nedeniyse daha önce ortaya çıkan bilgiler doğrultusunda Mate 30 serisinin Google servislerinden yoksun olacak olması. Huawei'nin 19 Eylül Perşembe günü yapacağı açıklamalar, Mate 30 serisiyle ilgili tüm detayları ortaya koyacak.

Kaynak : https://www.huaweicentral.com/here-are-some-live-images-of-huawei-mate-30-series/
54
13
6
4
3
Emoji İle Tepki Ver
54
13
6
4
3