Huawei'in iPad Pro Katili Tableti MatePad Pro, Geekbench Testinde Ortaya Çıktı

11
8
1
1
0
Çinli teknoloji devi Huawei’in 25 Kasım’da tanıtacağı yeni amiral gemisi tableti MatePad Pro, Geekbench testinde ortaya çıktı. Kirin 990 yonga setiyle gelmesi beklenen tabletin, tek çekirdekli testlerde 3.808 puan, çok çekirdekli testlerde ise 11.832 puan aldığı görülüyor.

Huawei henüz MatePad Pro ile ilgili herhangi bir detayı resmi olarak açıklamadı; ancak bugüne kadar sızan görüntülerden yola çıkarak, ince çerçevelerle çevrili bir delikli ekran tasarımı göreceğimizi tahmin ediyoruz. 

Tablet ayrıca Apple’ın iPad Pro’suna benzer bir ekran kalemi ve manyetik klavye desteği ile birlikte gelecek. Arka tarafta LED flaş destekli çift kamera kurulumuna ev sahilipliği yapması beklenen MatePad Pro, beyaz, siyah, yeşil ve turuncu olmak üzere dört farklı renkte sunulacak. 

Huawei MatePad Pro tasarımı:

huawei matepad pro tablet

Bugün yayınlanan bir Geekbench sonucu, büyük bir beklenti yaratan tabletin performansını gözler önüne seriyor. Geekbench testine Huawei’in 1,84 GHz hızında sekiz çekirdekli Kirin 990 yonga seti ile girdiği tahmin edilen MatePad Pro, tek çekirdekli testlerde 3.808 puan, çok çekirdekli testlerde ise 11.832 puan almış durumda. 

Huawei MatePad Pro Geekbench sonucu:

Geekbench huawei

 

Test sonuçları, tabletin 6GB RAM ve Android 10 işletim sistemi ile geleceğini gösteriyor. Bu ayın başlarında, MatePad Pro'nun Mate 30 serisi gibi 40W Huawei SuperCharge desteğine sahip olacağını öğrenmiştik. Ayrıca cihazın MRX-W09 olarak adlandırılan bir LTE versiyonunun olacağını biliyoruz. Delikli ekranında 2560 x 1440 çözünürlük sunması beklenen Huawei MatePad Pro’nun, 5G desteğine sahip olabileceğini de söylemeden geçmeyelim.

Çinli markanın amiral gemisi hakkındaki tüm detaylar, 25 Kasım’da Çin'in Şangay kentinde düzenlenecek olan etkinlikte açıklanacak. O zamana kadar yeni bilgiler açığa çıktığı takdirde siz değerli okuyucularımızla paylaşmaya devam edeceğiz. 

Kaynak : https://www.gsmarena.com/huawei_matepad_pro_passes_through_geekbench_5g_edition_likely_on_the_way_as_well-news-40170.php
11
8
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
11
8
1
1
0