Huawei Nova 5T, Önümüzdeki Ay İçerisinde Avrupa Pazarına Gelecek

29
2
2
0
0
Huawei geçtiğimiz aylarda Nova 5T modeli akıllı telefonunu tanıtmıştı. Bazı marketlere 'Honor 20'nin değişik isimli versiyonu' olarak yerleştirilen Huawei Nova 5T, Avrupa'daki marketlere doğru yola çıktı.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Huawei, geçtiğimiz Ağustos Huawei Nova 5T isimli akıllı telefonunu tanıtmıştı. Huawei'nin alt markası olan Honor'un çıkardığı Honor 20 ile inanılmaz derecede benzerlik gösteren bu telefon bazı kişiler için 'Honor 20'nin değiştirilmiş isimli versiyonu' olarak nitelendirilmişti.

Kullanıcılar bu söylemlerde pek de haksız sayılmazlardı zira Honor 20 ile karşılaştırıldığı zaman iki telefon da birebir aynı özelliklere sahipti ancak söylemler boşa çıktı. Honor 20 modeli Avrupa pazarında yerini zaten almışken 'ikiz kardeşi' Huawei nova 5T de Avrupa pazarında kendi yerini alacak.

Önümüzdeki ay içerisinde Avrupa pazarına giriş yapıyor

Huawei nova 5t

Tanıtımı Malezya'da gerçekleştirilen ve ilk olarak orada satışa sunulan Huawei Nova 5T, önümüzdeki ay içerisinde Avrupa pazarındaki yerini alacak. 6,26 inçlik FHD+ IPS ekrana sahip olacak olan telefonda 32 MP'lik selfie kamerasını barındıran bir adet delik bulunuyor. Telefonun arkasında ise 48 MP ana kamera, 16 MP geniş açılı lens, 2 MP makro kamera ve 2 MP'lik derinlik sensörünü barındıran bir dörtlü kamera kurulumu yer alıyor.

Gücünü Kirin 980 yonga setinden alan ve bunun yanında 6 GB RAM desteği bulunan telefonda 128 GB'lık bir dahili depolama alanı bulunuyor. 3.750 mAh kapasiteli bir bataryası bulunan cihaz 22,5 W hızlı şarjı destekliyor. Huawei Nova 5T, tüm Google servisleri yüklü olarak geliyor ve Android 9 Pie altyapısı üzerine oluşturulmuş EMUI 9.1 arayüzüne sahip. 

Kaynak : https://www.gsmarena.com/huawei_nova_5t_coming_to_europe_next_month-news-39635.php
29
2
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
29
2
2
0
0