Huawei P30 Pro, Arkasındaki 3 Kamerayla Aynı Anda 2 Video Kaydedecek

45
14
5
3
1
26 Mart'ta tanıtılacak olan telefonda şüphesiz ki en dikkat çekici özellikler kamerada yer alıyor.

Huawei, 26 Mart’ta Paris’te P30 ve P30 Pro telefonlarını görücüye çıkaracak. Telefonların tasarımı ve özelliklerini internet sitelerinde yayınladılar. Huawei P30 Pro, arkasında dört kamerayla gelirken P30’un arkasında üç adet kamera bulunacak. Ayrıca P30’un aksine P30 Pro modelinde periskop tarzında telefoto kamera ve ToF 3D kamera yer alacak.

Huawei P30 Pro’da herhangi bir kayıp yaşatmayan 10x Hybrid Zoom özelliği de bulunacak, P30’da ise 5x Hybrid Zoom yer alacak. Şirket ayrıca düşük ışıklı ortamlarda fotoğrafların kalitesini artıran süper yüksek ISO özelliğini de bu telefonlarda kullanıcılarına sunacak. Birçok cihazda düşük ışıkta yüksek performans veren bir kamera teknolojisi bulunuyor ancak bu noktada Huawei’yi onlardan ayırt eden şey düşük ışıkta yüksek kalitede video da kaydedebilmesi olacak.

Tüm bunlara ek olarak Çinli şirketin getireceği bir diğer özellik ise P30 Pro için Dual-View Video özelliği. Aynı anda iki farklı kameranın çalışmasına odaklanan bu özellikte bir yandan ultra geniş açıyla video kaydederken, diğer yandan telefoto lens ile çekilen sahnenin öznesine yaklaşılabilecek. Bu özellik cihaza daha sonra güncelleme olarak eklenecek.

Her iki cihaz da su damlası çentiği ve 32 MP değerindeki selfie kamerasıyla birlikte gelecek. P30 Pro, çift kıvrımlı ekranla gelirken P30, 2,5 D kıvrımlı düz bir ekrana sahip olacak. İki cihaz da beş çekirdekli Kirin 980 işlemciye ve Mali G76 GPU’ya sahip olacak.  

Kaynak : https://phoneradar.com/huawei-to-introduce-dual-view-video-mode-for-using-two-rear-cameras-simultaneously/
45
14
5
3
1
Emoji İle Tepki Ver
45
14
5
3
1