Hugh Jackman, Wolverine Rolünü Bıraktığından Pişman Olduğunu Açıkladı

42
5
1
1
1
2017'de son kez Wolverine olarak gözüken Hugh Jackman, rolü bırakmasından sadece kısa süre sonra pişman olduğunu açıkladı. Yeniden geri dönme kararını da nasıl verdiğini paylaştı.

2017’de vizyona giren Logan ile Wolverine karakterine veda eden Hugh Jackman, geçtiğimiz haftalarda büyük bir sürpriz yapmıştı. Jackman, Deadpool’u canlandıran Ryan Reynolds ile bir araya gelerek Wolverine rolüne Deadpool 3’te geri döneceğini açıklamıştı.

Deadline’a konuşan Jackman, bugünse Wolverine rolünden ayrıldığı ilk anlarda bile bu kararından pişman olduğunu açıkladı. Jackman, aynı zamanda yine o pişmanlık anlarında tekrar role geri dönmek için çalışmaları başlattığını da anlattı.

Pişmanlık hikâyesini Hugh Jackman’ın ağzından dinleyelim:

hugh jackman

“Deadpool'u izlemeye başlayalı 20 dakika olmuştu ve kelimenin tam anlamıyla birkaç hafta önce Logan'ın son filmim olacağını duyurmuştum, ki bunu tamamen niyet etmiştim. Ve sonra 'hayda' der gibiydim... Sahile doğru gidiyordum. Ağustos ortasıydı, gösteriden (The Music Man on Broadway) bir hafta izin aldım, sekiz, dokuz ay, 10 ay sonra ilk izinli haftam. Ve bana 'Bunu gerçekten yapmak istiyorum' gibi geldi. O kadardı.

Sahile varır varmaz, neler olup bittiğini öğrenmek için Ryan'ı aradım. Ve şimdi bu noktaya vardık. Çok hızlıydı. Ve güven bana, Ryan Reynolds'un evimin önünde 'Lütfen' yazan posterlerle uyanmadığım bir sabah olmadı. Bana sürekli bunu soruyor. Ben de 'Dostum, bitirdim' dedim. Bitirdim, bitirdim, bitirdim, bitirdim, bitirdim.'

Sonra beni geri aradığında, 'Ciddi misin?' dedi. Ben berbat bir poker oyuncusuyum. Bunca zaman işim bitti diyordum, gerçekten ciddiydim. Ama derinlerde bir yerde, bu fikir belli ki pusuda bekliyor ve demleniyordu.”

Hugh Jackman’ın Wolverine’e geri dönüşü böyle duyurulmuştu:

Hugh Jackman’ın Wolverine rolüne geri döneceği Deadpool 3, 6 Eylül 2024’te vizyona girecek.

Kaynak : https://deadline.com/2022/11/the-son-hugh-jackman-interview-1235179499/
42
5
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
42
5
1
1
1