Taksici ile Fiyat Pazarlığı Yapabileceğiniz Araç Çağırma Uygulaması inDrive, Türkiye'de Hizmete Başladı

8
3
1
1
0
Onlarca ülkede hizmet veren araç çağırma platformu inDrive, İstanbul'da hizmet vermeye başladı. Yalnızca taksi şoförleri ile anlaşan inDrive, sahip olduğu puanlama sistemi ile tüketicilere benzersiz bir deneyim vadediyor.

2013 yılında kurulan ve bugüne dek 46 ülkede hizmet veren araç çağırma hizmeti "inDrive", Türkiye'ye resmen giriş yaptı. Bugüne kadar 2 milyardan fazla yolculuk için araç çağırma hizmeti sunan platform, artık İstanbul'da da şehir içi ulaşım için kullanılabilecek. Hizmet, Türkiye'de çokça tartışılan Uber'e benzer bir şekilde çalışıyor.

inDrive'ın rakiplerinden farkı, halihazırda çalışmakta olan taksi sürücüleri ile iş birliği yapmış olması. Yani bu şirketin kendine ait aracı yok. Platformun öne çıkan bir özelliği ise karşılıklı puanlama sisteminin bulunması. Öyle ki hem yolcular sürücüleri hem de sürücüler yolcuları, inDrive uygulaması aracılığıyla puanlanabilecek. Bu özelliği önemseyen taksi şoförlerinin, her zamankinden daha hassas davranacakları şüphesiz.

inDrive için ekstra ödeme yapılması gerekmiyor

indrive

İstanbul'da kullanıma açılan inDrive'dan faydalanmak için ekstra bir ödeme yapılması gerekmiyor. Uygulamayı telefonunuza kurduktan sonra bir araç için talep oluşturmanız yeterli. Üstelik kullanıcılar, gidecekleri bir yer için fiyat teklifinde de bulunabilecekler. Dileyen bir taksici bu teklifi kabul edebilir veya kendi teklifini sunabilir. Bu arada; inDrive'daki standart fiyatların taksimetre tarifelerinden daha düşük olmadığını da belirtelim.

inDrive'ın dikkat çeken özelliklerinden bir diğeri de seçim özgürlüğü sunuyor olması. Dileyen bir kullanıcı, araç talebini oluşturduktan sonra dilediği şoförü seçebilecek. Bu noktada yine puanlama sistemi devreye girecek. Sistemi önemseyip yüksek puan alan taksi şoförleri, diğerlerinden daha fazla müşteriye ulaşacaktır.

8
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
8
3
1
1
0