Mini Elektrikli Araç 'Silence S04' Türkiye'ye Geliyor: İşte Özellikleri ve Muhtemel Türkiye Fiyatı

34
13
9
4
2
İspanya merkezli elektrikli araç üreticisi Silence tarafından üretilen elektrikli araç S04, yakında ülkemizde de satışa sunulacak. İşte aracın Türkiye'ye geleceği tarih ve olası fiyatı...

Renault Twizy ve Citroën Ami gibi mikromobilite kategorisine giren elektrikli araçlar, ülkemizde büyük bir hızla yaygınlaşmaya devam ediyor. Şehir içinde ulaşımı kolaylaştıran bu araç modelleri, yakında büyük bir rakibe kavuşacak.

Gazeteci Emre Özpeynirci tarafından paylaşılan detaylara göre İspanya merkezli Silence şirketi, yeni elektrikli aracı S04’ü Türkiye’de satışa sunacak. Gelin, Silence S04’ün ülkemize gelecek modeli hakkındaki ilk detaylara yakından bakalım.

Silence S04, alanlara hangi özellikleri sunacak?

silence s04

Ami ve Twizy ile aynı şekilde iki kişilik kapasiteye sahip olan Silence S04, ülkemize en üst düzey paketiyle birlikte gelecek. Araç, maksimum 22 kW güce ulaşan elektrikli motoruyla saatte 85 kilometre hıza ulaşabiliyor. Sadece 450 kilogram ağırlığındaki araç, 149 kilometre menzil sunabiliyor.

Silence S04’ün öne çıktığı en önemli özelliklerinden biriyse batarya tarafında önümüze çıkıyor. Araçta bulunan iki batarya da kolaylıkla çıkarılabiliyor ve taşınabiliyor. Böylelikle aracın bataryası evde veya iş yerinde şarj edilebiliyor.

silence s04

Ülkemize gelecek olan üst düzey model, anahtarsız çalıştırma desteği, elektrikli aynalar ve klima gibi özelliklere ev sahipliği yapıyor. Ayrıca araçtaki klima, kapı kilidi, alarm ve camlar kendi mobil uygulaması ile de kontrol edilebiliyor.

Silence S04 Türkiye’ye ne zaman geliyor, fiyatı en olacak?

silence s04

Silence S04, paylaşılan detaylara göre Mart 2023’te ülkemizde satışa sunulacak. Aracın satış fiyatı henüz açıklanmamış olsa da fiyatının 350 bin TL’nin altında olması için çalışıldığı aktarıldı. Araç, ilk etapta 300 adetle sınırlı olacak.

34
13
9
4
2
Emoji İle Tepki Ver
34
13
9
4
2