Game of Thrones'taki Ejderha Sahneleri Nasıl Çekiliyor?

46
8
3
2
2
Bu sezon final yapacak olan dizinin hayranlar tarafından en çok sevilen karakterlerinden olan ejderhaların bulunduğu sahnelerin nasıl çekildiği, resmi Game of Thrones YouTube sayfasında paylaşılan bir video ile anlatıldı.

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiren Game of Thrones’un dublör koordinatörü Rowley Irlam, Game of Thrones’un resmi YouTube kanalında yeni sezon öncesi çekimlerin nasıl gerçekleştirildiğini anlattı.

Dizinin hayranlarının dizide en sevdiği şeylerden biri hiç şüphesiz ki ejderhalar. Daenreys’in kontrolünde bulunan ejderhalar, dizide kritik bir öneme sahipken bir yandan da garip bir rekorun kırılmasına vesile oldu.

Fenomen dizinin birçok alanda kırdığı farklı rekorlar bulunsa da kırdığı en ilginç rekor, 'bir sahnede en çok insanın ateşe verildiği dizi bölümü' rekoru oldu. Bu alanda en çok dublörün yakıldığı filmler 20 tane ile Er Ryan’ı Kurtarmak ve 18 taneyle Cesur Yürek'ti. Game of Thrones’ta ise bu sayı 73.

Dizi sorumlusu David Benioff, bu rekor için Guiness Rekorlar Kitabı’na başvurduklarını söyledi. Ancak Guiness Komitesi henüz böyle bir alan açmayı planlamadıklarını belirtti. Aşağıda yer alanda videodan bu sahnelerin nasıl çekildiğini izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://tr.sputniknews.com/kultur/201903201038320860-game-of-thrones-ejderha-sahneleri/
46
8
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
46
8
3
2
2