Instagram'a Nostalji Katacak Yeni Bir Özellik Geldi: Notlar'a Artık Müzik Eklenebilecek!

7
2
1
0
0
Instagram, geçtiğimiz aylarda duyurduğu "Notlar"a müzik koymaya olanak tanıyan özelliğini bugün kullanıma sunmaya başladı. Ayrıca Notlar'a çevirinin de geldiği açıklandı.

Instagram’a, platformda paylaşım yaparken müzik kullanmayı sevenlerin hoşuna gidecek iki özelliğin geleceğini geçtiğimiz aylarda duyurmuştu. Meta CEO’su Mark Zuckerberg, bu özelliklerin birden çok fotoğrafı içeren gönderiler ve “Notlar” kısmıyla alakalı olduğunu belirtmişti

Özelliklerden biri, Notlar olarak adlandırılan kısımdan yapılan paylaşımlara müzik eklemekti. Yeni özellik, bugün itibarıyla çıkış yaptı.

Artık Notlar’a müzik ekleyebileceksiniz

Instagram’a yakın zamanda gelen “Notlar” kısmına da müzik eklemeyi sağlayacak özellik test edildikten sonra bugün kullanıma sunuldu. Durum güncellemesi gibi çalışan ve 24 saatte kaybolan “Notlar”, mesajlar kısmında yer alıyor ve ne düşündüğünüzü takipçilerinizle paylaşmanızı sağlıyordu.

Özellik, düşüncelerini ruh hallerine uygun müziklerle birleştirerek paylaşmasına olanak tanıyor. Notunuza, 30 saniyelik müzikler ekleyebileceksiniz. Ayrıca müzikle alakalı kısa bir açıklama da koymak mümkün olacak.

Notlar'a gelen tek yenilik bu değil. Ayrıca şirket, tek bir tıkla artık takipçileriniz notlarının kendi dilinize çevrilebileceğini de açıkladı.

Daha önce de çoklu fotoğraflarda şarkıların daha uzun bölümlerinin kullanılmasına izin verilmişti

Meta, birkaç ay önce bir diğer müzik özelliğini herkese getirdiğini duyurmuştu. Bu özellik, çoklu fotoğraf paylaşımlarına müzik eklemeye olanak tanıyordu. Bu şekilde de artık şarkıların daha uzun bir bölümünü fotoğraflara eklemek ve seçilen şarkıya uygun birden fazla fotoğraf paylaşmak mümkün hâle gelmişti.

7
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
2
1
0
0