iPhone’lar, Apple Card ile 24 Ay Taksitle Satın Alınabilecek

116
35
16
10
10
Apple CEO’su Tim Cook, bu yılın sonundan itibaren Apple Card ile 24 ay taksitle bir iPhone satın alınabileceğini açıkladı. Cook ayrıca kullanıcıların herhangi bir faiz ödemeyeceğini ve ödedikleri toplam tutarın yüzde 3 kadarını nakit olarak geri kazanacaklarını belirtti.

ABD’deki kullanıcılar, Apple’ın sunduğu ‘iPhone Yükseltme Programı’ sayesinde satın alacakları yeni bir iPhone’un maliyetini önemli oranda finanse etme şansı yakalıyor. Bugünden itibaren kullanıcılar, yeni bir iPhone sahibi olmak için Apple Card’ın yeteneklerinden de faydalanabilecekler.

Apple CEO’su Tim Cook, bu yılın sonundan itibaren Apple Card ile faizsiz 24 ay taksitle bir iPhone satın alınabileceğini açıkladı. Kullanıcıların ödedikleri toplam tutarın yüzde 3 kadarını nakit olarak geri kazanacaklarını söyleyen Cook, ödemelerin ve kazanılan puanların iPhone’lardaki Cüzdan uygulamasından tek bir tuşla kontrol edilebileceğini belirtti.

apple

ABD’li teknoloji devi zaten Apple Card sahiplerine kendi mağazalarında alışveriş yaptıklarında yüzde 3 para iadesi teklif ediyor. Kullanıcılar ayrıca T-Mobile, Walgreens ve Uber'den de ödedikleri tutarın yüzde 3’ü oranında nakit kazanıyorlar. Bu puanlar daha sonra Cüzdan uygulamasında yer alan Apple Cash adındaki karta tanımlanıyor. 

Apple’ın, çok uluslu bir ABD yatırım bankası olan Goldman Sachs ile birlikte geliştirdiği Apple Card, piyasadaki diğer kredi kartlarından oldukça farklı. Titanyum malzemeden üretilen kartın üzerinde kart numarası, son kullanma tarihi ve güvenlik kodu gibi bilgiler yer almıyor.

Ayrıca Apple Card’ı kaybettiğinizde telefonunuzdan saniyeler içinde kitleyebiliyorsunuz. Şu an için yalnızca ABD’de piyasaya sunulan Apple Card’ın ülkemize gelip gelmeyeceği henüz belli değil. 

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/10/30/20940729/apple-card-iphone-monthly-bill-payments-zero-interest-wallet-app
116
35
16
10
10
Emoji İle Tepki Ver
116
35
16
10
10