Jeff Bezos, Rings of Power Dizisinin Yapımcılarına ‘Tavsiyelerini Dinlemedikleri İçin’ Teşekkür Etti

28
5
5
0
0
Amazon'un büyük beklentileri olan Yüzüklerin Efendisi dizisi Rings of Power'ın küresel prömiyerine katılarak sürpriz yapan Jeff Bezos, yapımcılara "sözünü dinlemedikleri için" teşekkür etti.

Amazon Prime ile birlikte sunulan hizmetlerden biri olan de farklı içeriklerin bulunduğu Amazon Video platformuna erişim hakkı. Her platform gibi kendi özel yapımları ile fark yaratmak isteyen Amazon, bu amaçla bugüne kadar yapılmış en pahalı dizi olan The Lord of the Rings: Rings of Power adlı diziye imzasını attı. 

Platformun geleceğini de belirlemesi beklenen dizinin dünya prömiyeri İngiltere'de, Leicester Square'de yapıldı. Bu etkinliğe katılan isimlerden biri ise Amazon'un patronu Jeff Bezos oldu. Bezos burada bir de açıklama yaptı.

Bezos'tan yapımcılara ilginç teşekkür

jeff bezos

HBO Max'in House of Dragon dizisi ile rekabete girmesi beklenen Rings of Power hakkında konuşan Bezos, yapımcılara "Tam olarak doğru zamanlarda beni görmezden geldikleri için teşekkür ederim" dedi.

Tolkien kitaplarıyla çocukluğunda tanıştığı bilinen Bezos, "Her dizi yapımcısının hayali ilk metinlerde ve kurgularda uygulayıcı yöneticiden notlar almaktır, buna bayılırlar" diyerek şaka yaptı. Sonrasında da dizinin başındaki isimler Patrick McKay ve J.D. Payne'e "Yardımcı olduğu noktada beni dinlediğiniz için ama en çok da tam olarak doğru zamanda beni görmezden geldiğiniz için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. 

rings of power

Her ne kadar dizinin başındaki isimlerin yaptıkları tercihler çokça tartışılmış olsa da Bezos, özel bir şey gördükleri için güvendikleri görece az bilinen bir ikiliye şans vermenin de aldıkları en iyi kararlardan biri olduğunu ifade etti. Milyarder iş insanı ayrıca oğlunun da konuyla ilgili olarak kendilerine "Bunu batırmamaları" tavsiyesinde bulunduğunu söyledi. 

Yaklaşık 465 milyon dolara çekilen on bölümlik dizinin ilk 2 bölümü bu prömiyerde izleyicilerle buluştu. Yapımda Peter Jackson'ın epik üçlemesinden 2000 yıl öncesine dönüyoruz. Bakalım karşı karşıya gelen iki epik fantastik diziden hangisi daha başarılı olacak.

Kaynak : https://deadline.com/2022/08/jeff-bezos-amazon-lord-of-the-rings-the-rings-of-power-1235103940/
28
5
5
0
0
Emoji İle Tepki Ver
28
5
5
0
0