Samsung Televizyonu Olanlar The Lord of the Rings Dizisi The Rings of Power'ı Herkesten Önce İzleyecek: Hem de 8K Çözünürlükte!

13
10
5
0
0
Samsung, bugün paylaştığı yeni duyurusunda The Lord of the Rings: The Rings of Power bekleyen birçok kişiyi kıskandıracak bir açıklama yaptı. Şirket, Prime Video ile ortaklık kurulduğunu ve Samsung televizyon sahiplerinin bu sayede diziye 8K olarak erken erişebileceğini paylaştı.

Tüm dünyanın merakla beklediği, Orta Dünya’ya yeniden dönüş yapmamızı sağlayacak The Lord of the Rings: The Rings of Power dizisinin çıkışına çok az bir zaman kaldı. 2 Eylül’de Amazon Prime Video’da yayınlanacak dizi, bugün Amazon ve Samsung arasında bir ortaklığa aracı oldu.

Samsung, paylaştığı duyurusunda Prime Video ile yaptıkları iş birliği kapsamında pek çok izleyicinin kıskanacağı ifadelere yer verdi. Şirket, en üst düzey televizyonların sahip olan kullanıcıların The Lord of the Rings: The Rings of Power’ı 8K çözünürlükte izleyebileceğini açıkladı.

Samsung televizyon sahipleri, diziyi 2 Eylül'den önce izleyebilecek:

the lord of the rings the rings of power

Paylaşılan duyuruya göre 8K çözünürlük, ilk kez sadece Samsung Neo QLED 8K ve The Wall 8K Micro LED televizyonlara sahip kullanıcılar tarafından deneyimlenebilecek. 8K çözünürlüğün diğer kullanıcılar için ne zaman kullanılabilir olacağı bilinmezken Samsung, televizyon sahipleri için bir sürprizi daha paylaştı.

Şirket, söz konusu televizyonlara sahip kullanıcıların 8K çözünürlükle birlikte diziye erken erişim sağlayacağını da paylaştı. Yani Samsung’un en üst düzey televizyonuna sahip kullanıcılar, diziyi tüm dünyadan daha önce izleme şansını elde edecek. Samsung, dizinin özel 8K fragmanının da çok yakında paylaşılacağını açıkladı.

Kaynak : https://news.samsung.com/global/samsung-electronics-and-prime-video-bring-the-lord-of-the-rings-the-rings-of-power-to-life-in-8k
13
10
5
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
10
5
0
0