Karakomik Filmler, Cem Yılmaz’ın En Başarısız Açılış Yapan 2. Filmi Oldu

56
13
9
7
7
Cem Yılmaz’ın yakın zamanda vizyona giren yapımı Karakomik Filmler, en kötü açılış yapan ikinci Cem Yılmaz filmi oldu. Film, ilk üç günün sonunda 276.086 kişi tarafından izlendi.

Cem Yılmaz’ın 2 film birden mantığıyla yaptığı yeni eseri Karakomik Filmler, Cem Yılmaz filmleri göz önüne alındığında en kötü açılış yapan 2. film oldu. Filmi izleyen kişi sayısı açılışta 276.086’da kalırken Karakomik Filmler, yalnızca Hokkabaz filmini geride bırakabildi. 

Cem Yılmaz’ın A.R.O.G filmi açılış haftasında 816 binden fazla biletli seyirci tarafından izlenirken Pek Yakında filmi 398 bin, Ali Baba ve 7 Cüceler ise 539 bin seyirci tarafından izlendi. 

Karakomik Filmler’in konsepti, izlenme sayısını etkiliyor:

karakomik filmler

Genel olarak yorumlara baktığımızda seyirciler, iki farklı filmi bir arada görmeyi pek de normal karşılamadı. Bir de bizim ülkemizde kara mizah pek de tutmayan bir tür. Bu durum, eleştirilere de yansımış durumda. Normalde Cem Yılmaz filmleri, büyük övgü alırken bu yapımda eleştiriler, ikiye ayrılmış durumda. 

kara komik filmler yorum

kara komik filmler yorum

Gişenin lideri: 7. Koğuştaki Mucize 

7. koğuştaki mucize

Amerikalı oyuncu Robert Downey Jr.’ın Tropik Fırtına filminde de söylediği “Asla komple aptalı oynama” teorisini destekleyen şekilde başrolünde Aras Bulut İynemli’nin yer aldığı 7. Koğuştaki Mucize adlı film, bu haftayı zirvede kapattı. Yerli izleyicide Babam ve Oğlum filmi gibi bir etki yaratan film, uzun süre zirveyi bırakmayacak gibi gözüküyor. (Orijinali bir Kore filmi olan 7 Beonbangui Seonmul filmi ve bu, yeniden çekim.)

Gişede Joker filmi ile Kral Şakir Korsanlar Diyarı da bu hafta ciddi sayıda seyirci çeken yapımlar arasında yer aldı. Önümüzdeki dönemde Karakomik Filmler'in gişesinde neler yaşanacağını hep birlikte göreceğiz.

Kaynak : https://www.haberturk.com/cem-yilmaz-in-en-kotu-ikinci-acilisi-2532980
56
13
9
7
7
Emoji İle Tepki Ver
56
13
9
7
7