Kojima'dan Keanu Reeves Hakkında "Olsa Ne Güzel Olurdu" Dedirtecek Açıklama

15
4
2
0
0
San Diego Comic Con 2019 fuarında bir panele katılan Hideo Kojima, geliştirilmekte olan Death Stranding oyunu hakkında dikkat çekici bir açıklamada bulundu.

Hideo Kojima, San Diego’da düzenlenen Comic-Con 2019’daki Master Storyteller panelindeki konuşmaya katıldı. Kojima, Death Stranding'te rol alacak oyuncular arasında Mads Mikkelsen ile birlikte Cyberpunk 2077’de yer alacak Keanu Reeves’in düşünüldüğünü, ancak kendisi rolü oynaması için Mads Mikkelsen üzerinde ısrar ettiğini de söyledi.

Mads Mikkelsen Death Stranding

Panelde Kojima'nın yanında, Death Stranding karakteri Heartman'ı canlandıran film yönetmeni Nicolas Winding Refn’de bulunuyordu. İkili, birlikte hikaye anlatıcılığına olan farklı bakış açılarını tartıştılar.

Tartışma sırasında Kojima, neden filmler yerine oyunlar üzerine çalışmayı tercih ettiğini de açıkladı:

“Olan bir şeyi tekrar yaratmanın bir anlamı yok. Dünyaya ilham veren bir şey yaratmak istiyorum. Mesela bazı Hollywood filmleri, insanlar yalnızca izler ve unutur, bir iz bırakmaz. Yaptığım şey, bir şeyin insanlarda yer etmesini sağlamak. Nicolas bir filmini yayınladığında ya da ben oyunumu yayınladığımda ya yüceltiliriz ya da eleştiriliriz. Ama yapılan şey on yıl sonra hala aklınızda bulunur, Blade Runner ve 2001: Space Odyssey gibi.”

Hideo Kojima Death Stranding

Oyunun gidişatı hakkında kendisine soru yöneltildiğinde ise Kojima “Hala çalışıyorum.” diyerek cevapladı. Bunun üzerine onun için yapılması en kolay şeyin herkesin bir adada birbirini vurduğu bir oyun yaratmak olduğunu da ekledi.

Merakla beklediğimiz Death Stranding’in 8 Kasım 2019’da PlayStation 4’te yayınlanması planlandı.

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/2019-07-21-kojima-passed-on-a-keanu-recommendation-because-he-wanted-mads-instead
15
4
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
15
4
2
0
0