LC Waikiki, Kıyafetleri İnceleyip Satın Alabileceğiniz Metaverse Mağazasını Açtı

12
5
3
1
0
LC Waikiki, Kıyafetleri İnceleyip Satın Alabileceğiniz Metaverse Mağazasını Açtı
Türkiye merkezli giyim mağazaları zinciri LC Waikiki, metaverse'te kıyafet alışverişi yapılmasını sağlayacak metaverse mağazasının testlerine başladı. Testler, şimdilik sadece sınırlı sayıda kullanıcıyla gerçekleştirilecek.

Dünya çapında hizmet veren Türkiye merkezli giyim mağazası zinciri LC Waikiki, ilk olarak mart ayında duyurduğu metaverse projesini sınırlı sayıda kullanıcıya açtığını duyurdu. Şirket, metaverse mağaza girişimi MetaStore’dan üç tanıtım videosu da paylaştı.

LC Waikiki’nin şu anda sınırlı sayıda kullanıcıyla denemelere başladığı MetaStore, müşterilerin sanal ortamda ürünleri görmesini ve satın almasına imkân sunacak. Bununla birlikte platform, Masal Diyarı, Anime, Waikiki Sahili ve Pijamasal gibi tematik alanlara da yer verecek.

LC Waikiki’nin paylaştığı tanıtım videoları:

()

()

()

Unreal Engine ile geliştirildiği açıklanan LC Waikiki MetaStore, şirketin açıklamasına göre tamamen LC Waikiki’nin iç kaynaklarıyla geliştirildi. 16 kişilik çekirdek ekibin yanı sıra mağaza, pazarlama gibi müşteriye dokunan farklı bölümlerden katılımcılarla platformun deneyimi olabildiğinde zenginleştirildi.

LCWaikiki’nin dijitalden sorumlu üst düzey yöneticisi (CDO) Şerafettin Özer, platform hakkında yaptığı açıklamada “Her konuyu masaya yatırdık. Platformları inceledik. Avatarları ve dokunma hissi gibi detayları inceledik. Sonuçta alışveriş deneyimini de sunabileceğimiz ve farklı okazyonlarla bir deneyim kurgulayacağımız bir oyun hayata geçirdik.” İfadelerini kullandı.

120’den fazla ürünün üç boyutlu modellerine yer verecek olan LC Waikiki MetaStore, önümüzdeki dönemde beta sürümünün geliştirilmesinin tamamlanmasıyla daha geniş kitlelere açılacak.

12
5
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
12
5
3
1
0