Martin Scorsese İmzalı Netflix Filmi The Irishman'den Yeni Fragman

10
2
1
0
0
Usta yönetmen Martin Scorsese imzalı Netflix filmi The Irishman’den yeni bir fragman geldi. Bu hafta 57. New York Film Festivali’nde görücüye çıkacak olan yapım, Robert De Niro, Al Pacino ve Joe Pesci gibi dev aktörleri bir araya getiriyor.

Yönetmenliğini ve yapımcılığını Martin Scorsese’nin yaptığı The Irishman, onlarca yıl boyunca Amerikan tarihinin en büyük çözülmemiş gizemlerinden birini, efsanevi sendika patronu Jimmy Hoffa'nın ortadan kaybolmasını beyaz perdeye taşıyor. 

Filmde veteran aktör Robert De Niro, Jimmy Hoffa’yı öldürdüğünü itiraf eden ve İrlandalı (The Irishman) lakabıyla da tanınan ünlü mafya tetikçisi Frank Sheeran’ı canlandırıyor. Al Pacino’yu ise Hoffa karakterinde göreceğiz. Ek olarak, dijital yaşlandırma teknolojisi sayesinde, bazı sahnelerde daha genç bir Al Pacino ve De Niro ile karşılaşacağımız bilgisini de araya sıkıştıralım. 

Anna Paquin, Bobby Cannavale, Harvey Keitel, Stephen Graham, Jesse Plemons ve Ray Romano, The Irishman’in oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimlerden. 

160 milyon dolar gibi oldukça iddialı bir bütçeye sahip olan The Irishman, bu yılki Oscar koşusunda Netflix’in en güçlü kozlarından bir tanesi olacak. Alfonso Cuaron imzalı Roma filmi ile ilk Oscar’ını kazanan akış servisinin, benzer bir başarıyı tekrarlaması içten bile değil.

Senaryosu Steven Zaillian tarafından kaleme alınan The Irishman, beyaz perdedeki macerasına 1 Kasım’da başlayacak. 27 Kasım’da ise Netflix kullanıcılarının karşısına çıkacak. 

İsterseniz, lafı daha fazla uzatmadan sizleri The Irishman için yayınlanan yeni fragman ile başbaşa bırakalım. İyi seyirler!

Kaynak : https://www.slashfilm.com/the-irishman-trailer/
10
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
2
1
0
0