Microsoft ve Adobe, E-İmza Alanındaki Ortaklıklarını Genişlettiler

6
0
0
0
0
Halihazırda pek çok ürün ve hizmeti birlikte geliştiren Microsoft ve Adobe, köklü ortaklıklarına yeni bir pencere daha kazandırdı. İki şirket tarafından yapılan açıklamada, Adobe Sign, Microsoft Office 365, Dynamics 365 ve Azure arasında artık daha kapsamlı bir entegrasyon olacağı duyuruldu.

ABD’li yazılım devi Microsoft ve Adobe, ortaklıklarını daha geniş bir çerçeveye taşıdıklarını açıkladı. Her iki şirketin benimsediği yeni ortaklık modeli, Adobe Sign, Microsoft Office 365, Dynamics 365 ve Azure servisleri arasında çok daha derin bir entegrasyona işaret ediyor.

Dünyanın en iyi e-imza çözümlerinden biri olan Adobe Sign, imza almak için harcadığınız zamanın neredeyse tamamından tasarruf etmenizi sağlıyor. Zira Adobe Sign ile sözleşme ve formların e-imzalama işlemini hızlı ve dijital bir şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz. Dilerseniz Microsoft bünyesindeki ürün ve hizmetlere gelen Adobe Sign özelliklerinden kısaca bahsedelim.

adobe

Microsoft SharePoint: Kullanıcılar bundan sonra süresiz olarak doldurulabilen, imzalanabilen ve yeniden kullanılabilen dijital formlar oluşturabilecekler. Daha sonra bu formlar aracılığıyla toplanan bilgiler, otomatik olarak SharePoint klasörlerine kaydedilecek. Ayrıca form üzerinde yapılacak değişiklikler de eş zamanlı olarak SharePoint’e yansıyacak.

Microsoft Dynamics 365: E-imza artık Dynamics 365 Sales ile Almanca, Fransızca ve Japonca gibi ek dillerde sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Böylece özelliğin kullanıcı sayısı genişletilmiş oluyor.

Microsoft Teams: Artık ortak bir çalışma grubundaki kişiler, imza için gerekli belgeleri basit bir sekme üzerinden gönderebilecek. Bu entegrasyon, bir ekip üyesinin sözleşme gibi önemli belgelerin durumunu yönetmesini, izlemesini ve bildirmesini sağlayacak.

Microsoft Azure: Halihazırda ABD’deki Microsoft Azure kullanıcıları tarafından kullanılan Adobe Sign, bugünden itibaren Avrupa’daki müşterilerin de hizmetine sunuldu. Platform, Avrupa Birliği sınırları içindeki tüm işletmelerdeki verileri, içerikleri ve bilgileri depolayarak, şirketlerin AB veri koruma ve gizlilik yasalarına uymalarına yardımcı olacak. 

Kaynak : https://mspoweruser.com/microsoft-and-adobe-announce-expanded-partnership/
6
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
0
0
0
0