Bazı Xiaomi Telefonlar İçin MIUI 11'in İndirilebilir Beta Sürümü Yayınlandı

37
8
2
2
1
Xiaomi dün itibarıyla ödüllü yeni arayüzü MIUI 11'i duyurdu. Yeni özellikler ve çeşitli performans iyileştirmeleriyle dolu olan MIUI 11'in beta süreci ise bugün başladı. Şimdi ise beta sürümler, indirilebilir olarak paylaşıldı.

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi, dün Çin'de düzenlediği bir etkinlikle her yanı ekranla kaplı olan akıllı telefonu Xiaomi Mi Mix Alpha'yı tanıttı. Her ne kadar etkinliklerin odak noktası bu telefon modeli olsa da Xiaomi, etkinlikler kapsamında Android tabanlı arayüzü MIUI'nin en son sürümü olan MIUI 11'i de tanıttı. MIUI 11, Xiaomi'nin görsellik konusunda yaptığı değişikliklerle Red Dot Design ödülünü almayı başardı ve bu durum, Xiaomi için ilk kez gerçekleşiyor.

Şirket dün itibarıyla MIUI 11'in beta sürecinin başlangıç tarihini de duyurdu. Şirket, sadece Çin'deki telefonlarının MIUI 11 beta sürümlerini bugün itibarıyla alacaklarını açıkladı. Verdiği sözü tutan şirket, bugün itibarıyla çok sayıda telefon modeli için MIUI 11'in beta sürümünü yayınladı.

MIUI 11

Xiaomi'nin MIUI 11'in beta sürümünü yayınlamasıyla birlikte "XDA Developers" platformu da bu sürümlerin indirilebilir hallerini yayınladı. Dilerseniz ilk olarak hangi modellerin, MIUI 11'in beta sürümünü indirebileceğine bakalım.

MIUI 11 güncellemesi alacak telefonlar

Xiaomi Mi 9, Mi 6, Mi Mix 3, Mi Mix 2S, Redmi K20 Pro, Mi 8 SE, Redmi Note 7 Pro, Redmi Note 7, Mi 8 Lite, Redmi Note 5, Mi 8, Mi Mix 2, Mi 9 SE, Mi Max 3, Mi Note 3, Mi 5X, Redmi 5 Plus, Redmi Note 4, Redmi Note 4X, Mi Mix, Redmi A6, Redmi 6, Mi 5s, Mi Note 2, Mi Mix 2, Mi 8 UD, Mi Max 2, Redmi 5A, Redmi 5, Redmi 6 Pro, Redmi 4, Redmi 4X, Redmi Note 5A, Redmi Note 5A Lite, Mi 8 EE ve Mi 6X.

Eğer sizlerde yukarıda bulunan Xiaomi telefonlarından bir tanesine sahipseniz, MIUI 11'in beta sürümünü kullanmaya başlayabilirsiniz. Ancak Xiaomi, dün yaptığı açıklamalarda bugün başlayacak olan beta sürecinin sadece Çin'deki telefonları kapsayacağını açıklamıştı. Dolayısıyla beta sürüme şimdiden geçmek isterseniz, MIUI 11'in Çin için geliştirilen sürümüne sahip olacaksınız. Dolayısı ile çok büyük bir ihtimalle sadece Çince ve İngilizce dil desteğinin olduğunu, Google Play Servisleri'ni içermediğini ancak bunların sonradan yüklenebileceğini bilmeniz gerekmekte. Tüm bunlara ek olarak beta sürüm, MIUI 11'in Çin piyasası için geliştirilen bazı özelliklere sahip olması da muhtemeldir.

Xiaomi, genel beta testlerinin 27 Eylül'de başlayacağını açıkladı. Ancak o gün geldiğinde şirket, beta sürümleri bölgesel olarak yayınlayacak. Bu da dünyanın her yerine MIUI 11 güncellemelerinin aynı anda gelmeyeceği anlamına geliyor. Kısacası MIUI 11 güncellemelerinin tüm kullanıcılara ulaştırılması biraz daha zaman alacak. Xiaomi'nin MIUI 11 beta sürümlerini indirmek için burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.xda-developers.com/download-miui-11-beta-now-for-13-xiaomi-devices-changelog/
37
8
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
37
8
2
2
1