6
3
0
0
0

Genellikle oyunculara yönelik ürettiği donanım ve ekipmanlarıyla tanıdığımız MSI, bu kez hem iş hem de oyun odaklı dizüstü bilgisayarı MSI Summit E15 ile karşımıza çıktı. Şık tasarımı ve kullanışlı yapısıyla iş yerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu bilgisayarla akşam eve gittiğinizde ise istediğiniz oyunu oynayabilirsiniz.

15,6 inç büyüklüğünde 1920x1080 piksel çözünürlüklü ve 60 Hz tazeleme hızına sahip dokunmatik bir ekranla gelen cihaz, Flip-n-share adındaki özellikle tam olarak geriye yatabiliyor ve masa başı toplantılar için büyük bir kolaylık sunuyor. Ayrıca Duet Display desteğiyle yanınızdaki bir tableti anında ikinci monitör olarak kullanabilmeniz de mümkün.

MSI Summit E15 donanım özellikleri:

MSI Summit E15 özellikleri

Gücünü 11. Nesil Intel i7 işlemcisinden alan Summit E15, grafik birimi tarafında NVIDIA GeForce 1650Ti kulanıyor. 16 GB DDR4 RAM ve 1 TB SSD depolamaya sahip 4. nesil PCIE SSD ile gelen cihazın üzerinde ayrıca USB 4.0 teknolojisine sahip iki tane Thunderbolt 4 portu bulunduruyor. Bu, saniyede 40 GB'a kadar veri transferi yapabilmenizi sağlıyor.

Dizüstü bilgisayarın oyun performansından da bahsetmek gerekirse yaptığımız testlerde; PUBG için 'Ultra' ayarlarda ortalama 80 FPS, VALORANT için 'Yüksek' ayarlarda ortalama 140 FPS ve CS:GO için 'Yüksek' ayarlarda ortalama 80 FPS aldığımızı söyleyebiliriz.

MSI Summit E15

MSI'ın iş ve oyun odaklı dizüstü bilgisayarı Summit E15 ile ilgili anlatacaklarımız bu kadardı. Bilgisayar hakkında daha fazla bilgi edinmek için hemen yukarıdan videomuzu izleyebilir, bunun gibi daha fazla içeriğe ulaşmak için de sitemizi ve YouTube kanalımızı takip edebilirsiniz. Ayrıca ürünün linkine de buradan ulaşabilirsiniz.

6
3
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
3
0
0
0